Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Wątek: Ceny lustrzanek w grudniu i styczniu

Uzależniony Awatar tom517

Domyślnie

Jeśli kurs walut by się nie zmienił, to styczeń - luty z reguły przynosi obniżki, ale wystarczy taki incydent w Korei i już krzyczą, że złotówka leci. IMO masz kasę i czas poprzeglądaj przez tydzień oferty i wybierz najlepszą, możesz lepiej wyjść na tym, jeśłi pod koniec stycznia będziesz szukał na gwałt

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A tak na marginesie - ciekawi mnie na czym polega ta właśnie zaleta 50D :-D?
    A taka, że jak widzisz coś ciekawego to się zastanawiasz czy filmować czy fotografować i po prostu robisz być może wybitne zdjęcie A jak się zaczniesz zastanawiać czy sfocić czy sfilmować to już będzie po akcji.

Początki nałogu Awatar OrzelPiotr
    Miasto
    St-ce

Domyślnie

Ja jeszcze w swoim życiu nie widziałem, żeby coś było tanie na święta - z punktu marketingowego się to po prostu nie opłaca - idąc dalej - zawsze po nowym roku są podwyżki + jeszcze sprawa z tym chorym vat-em. Natomiast w przypadku elektroniki im jest starsza tym tańsza - C60D osiąga powoli pułap ceny atrakcyjnej - to też się zapewne skończy - chyba, że zostanie okrzyknięty gniotem roku wtedy na pewno będzie jeszcze taniej - tylko czy canon sobie na to pozwoli - osobiście wątpię.
    7D+BGE7, 10-22, 24-105L, 100L, 70-200L II, TCx2III, 580II.

Domyślnie

Witaj,

możesz kupić już dziś za cenę odrobinę powyżej 3.000 pln, dokładnie 3.070.

Gdzie ?? Tutaj : http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWAX:IT

Sam się do tego przymierzam na dniach, jak masz ochotę, to zapraszam na PW na wymianę informacji.

Pozdrawiam,

Jacek

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    A taka, że jak widzisz coś ciekawego to się zastanawiasz czy filmować czy fotografować i po prostu robisz być może wybitne zdjęcie A jak się zaczniesz zastanawiać czy sfocić czy sfilmować to już będzie po akcji.
    bardzo ciekawe podejście :-D.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

W Pabianicach jest do wzięcia nowy 60D za 3350,- w sklepie z gwarancją.

Domyślnie

Witam,

to i tak jest 280 zł więcej, niż to z Ebay'a, to prawie 10 % różnicy, jak kolega szuka najtaniej, to ma dwie propozycje.

Pozdrówka

J.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Warranty Length: This product comes with 3 Months Warranty by Seller!

Więc to nie to samo.

Coś już napisał

Domyślnie

Na razie najkorzystniejszą ofertę ma Euro AGD - ale tylko w sklepie internetowym - 3390 PLN. Za 4.95 PLN można odebrać w stacjonarnym. I do tego nie płacić bo mają raty 30x0%. Więc chyba spłacę extra 3400 zł raty za mieszkanie :-)
    Tak kombinuje Polak z kredytami :-)

Zrobię zamówienie jutro, na odbiór mam kilka dni - jak się cena zmieni w dół w przyszłym tygodniu to najwyżej zrezygnuję z zakupu u nich. Ale generalnie, zwłaszcza biorąc na raty, są dziś nie do pobicia (w Polsce).

Oferta z Ebaya ciekawa ale te 3 miesiące gwarancji. Poza tym nigdy nie lubiłem kupować u sprzedawców sprzedających jednocześnie nowe i odnawiane (refurbish) sprzęty. Jakoś tak nie wierzę w te nieodpakowane pudełka :-)

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Warranty Length: This product comes with 3 Months Warranty by Seller!

Więc to nie to samo.
    No i ciekawe czy daje fakture albo paragon? bo bez niej nie ma w ogole gwarancji w PL

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów