Och jejku ... Faktura czy paragon ??
Masz rachunek i masz tanio, coś jeszcze ??
J.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To nie jest "okazja" tylko możesz kupić sprzęt niedrogo, masz wątpliwości ?? Kup w Euro AGD RTV
4.000 PLN i masz gwarancję PL.
J.
Ostatnio edytowane przez jacek-ie ; 25-11-2010 o 23:25 Powód: Automerged Doublepost
Na razie najkorzystniejszą ofertę ma Euro AGD - ale tylko w sklepie internetowym - 3390 PLN. Za 4.95 PLN można odebrać w stacjonarnym. I do tego nie płacić bo mają raty 30x0%. Więc chyba spłacę extra 3400 zł raty za mieszkanie :-)
Tak kombinuje Polak z kredytami :-)
Zrobię zamówienie jutro, na odbiór mam kilka dni - jak się cena zmieni w dół w przyszłym tygodniu to najwyżej zrezygnuję z zakupu u nich. Ale generalnie, zwłaszcza biorąc na raty, są dziś nie do pobicia (w Polsce).
Oferta z Ebaya ciekawa ale te 3 miesiące gwarancji. Poza tym nigdy nie lubiłem kupować u sprzedawców sprzedających jednocześnie nowe i odnawiane (refurbish) sprzęty. Jakoś tak nie wierzę w te nieodpakowane pudełka :-)
Jak by dawał to by napisał European Warranty. Z takimi "okazjami" trzeba uważać i nie napalać się tylko dokładnie czytać opis.
Widać niewiele rozumiesz. Mam za 3350,- w moim mieście nowy z gwarancją Canon Polska, za niewiele więcej jest też z polską gwarancją do tego na raty i nie za 4000 jak piszesz tylko dużo mniej. I jeśli mam już kupować coś nowego to tak, wolę zapłacić więcej i mieć gwarancję PL.
Owszem, rozumiem dużo
Kolega się zapytaj o tanie oferty, więc podałem linka do taniego zakupu. Masz ochotę wydać 280 PLN więcej, więc wydaj, nikt nie broni. Ja tylko pokazałem, zę można taniej ...
Chcesz kupić w sklepiku za rogiem od ręki - wolna droga
J.
Dokładnie, C50D jest juz drozszy do C60D, zapasy magazynowe się kończą jak widać ...
http://cgi.ebay.ie/NEW-CANON-EOS-SLR...item1c176b4c77
J.
Ostatnio edytowane przez jacek-ie ; 26-11-2010 o 00:23 Powód: Automerged Doublepost
ja mam tylko nadzieję, że 5d2 stanieje po nowym roku. Jeszcze gdyby konkurencja pokazała coś podobnego, to nie miałby wyjścia.
Na dzień dzisiejszy okazyjną ceną jest 6800,- ciekawe jak to będzie po nowym roku..
przechodzę na ciemną stronę mocy. I Can.
Na razie ceny w górę. Dziś w nocy oglądałem ofertę EuroAGD na kompakty bo pomyślałem, że rodzicom na gwiazdkę kupię coś małego przy okazji brania rat na 60D. No i przed północą ceny wg ceneo (i u nich na stronie) były naprawdę dobre. W większości przypadków w Ceneo byli w pierwszej piątce ( a różnica między pierwszym a piątym to w interesujących mnie przypadkach nie więcej niż 10 zł).
A po północy na stronie Euro AGD zrobili podwyżkę od 30 do 100 zł zależnie od modelu.
Ja swoje 60D zamówiłem jeszcze po 3390 a dziś jest już po 3429 zł. Różnica może nie wielka ale kierunek zmian niesympatyczny :-)
Jednym słowem sezon świątecznych, wysokich cen można uznać za otwarty?
miało być niewielka!
Ostatnio edytowane przez Piotru26 ; 27-11-2010 o 13:48 Powód: Automerged Doublepost
To i tak mało ceny podnieśli, wczoraj złoty osłabił się dość mocno z powodu Portugalii a kolejce jest jeszcze kilka innych państw z kłopotami.
Wiem że nic takim gadaniem nie zdziałam ale oni ten sprzęt mają w magazynach lub na sklepach (dostawa natychmiastowa) więc zmiana kursów nie powinna zmieniać cen. Nowe dostawy - jak najbardziej tak ale dlaczego towar z półek ma być droższy?
Chyba jednak będę głosował za Euro :-)