Jak by dawał to by napisał European Warranty. Z takimi "okazjami" trzeba uważać i nie napalać się tylko dokładnie czytać opis.
Jak by dawał to by napisał European Warranty. Z takimi "okazjami" trzeba uważać i nie napalać się tylko dokładnie czytać opis.
Och jejku ... Faktura czy paragon ??
Masz rachunek i masz tanio, coś jeszcze ??
J.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To nie jest "okazja" tylko możesz kupić sprzęt niedrogo, masz wątpliwości ?? Kup w Euro AGD RTV
4.000 PLN i masz gwarancję PL.
J.
Ostatnio edytowane przez jacek-ie ; 25-11-2010 o 23:25 Powód: Automerged Doublepost
Widać niewiele rozumiesz. Mam za 3350,- w moim mieście nowy z gwarancją Canon Polska, za niewiele więcej jest też z polską gwarancją do tego na raty i nie za 4000 jak piszesz tylko dużo mniej. I jeśli mam już kupować coś nowego to tak, wolę zapłacić więcej i mieć gwarancję PL.
Flagus
-----------------------------------------------
C 5Dmk2; C EF 24-105mm f/4L IS USM;C SpeedLite 430EX
Velbon Sherpa 600R+glowica PH-157Q;Kata D-3N1-30
Owszem, rozumiem dużo
Kolega się zapytaj o tanie oferty, więc podałem linka do taniego zakupu. Masz ochotę wydać 280 PLN więcej, więc wydaj, nikt nie broni. Ja tylko pokazałem, zę można taniej ...
Chcesz kupić w sklepiku za rogiem od ręki - wolna droga
J.
Dokładnie, C50D jest juz drozszy do C60D, zapasy magazynowe się kończą jak widać ...
http://cgi.ebay.ie/NEW-CANON-EOS-SLR...item1c176b4c77
J.
Ostatnio edytowane przez jacek-ie ; 26-11-2010 o 00:23 Powód: Automerged Doublepost
Ale jaki to ma związek? Nowość zawsze tanieje to było wiadomo od początku, bo u Canona to standard. Czego to ma dowodzić?
Pomijam już że początkowa cena którą przytaczasz to już kompletne curiosum - dużo wyższa od startowej ceny producenta w Polsce.
Pomijam już, że dane na które się powołujesz są zupełnie niereprezentatywne żeby wyciągać takie wnioski.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ja mam tylko nadzieję, że 5d2 stanieje po nowym roku. Jeszcze gdyby konkurencja pokazała coś podobnego, to nie miałby wyjścia.
Na dzień dzisiejszy okazyjną ceną jest 6800,- ciekawe jak to będzie po nowym roku..
przechodzę na ciemną stronę mocy. I Can.
Na razie ceny w górę. Dziś w nocy oglądałem ofertę EuroAGD na kompakty bo pomyślałem, że rodzicom na gwiazdkę kupię coś małego przy okazji brania rat na 60D. No i przed północą ceny wg ceneo (i u nich na stronie) były naprawdę dobre. W większości przypadków w Ceneo byli w pierwszej piątce ( a różnica między pierwszym a piątym to w interesujących mnie przypadkach nie więcej niż 10 zł).
A po północy na stronie Euro AGD zrobili podwyżkę od 30 do 100 zł zależnie od modelu.
Ja swoje 60D zamówiłem jeszcze po 3390 a dziś jest już po 3429 zł. Różnica może nie wielka ale kierunek zmian niesympatyczny :-)
Jednym słowem sezon świątecznych, wysokich cen można uznać za otwarty?
miało być niewielka!
Ostatnio edytowane przez Piotru26 ; 27-11-2010 o 13:48 Powód: Automerged Doublepost
To i tak mało ceny podnieśli, wczoraj złoty osłabił się dość mocno z powodu Portugalii a kolejce jest jeszcze kilka innych państw z kłopotami.
Wiem że nic takim gadaniem nie zdziałam ale oni ten sprzęt mają w magazynach lub na sklepach (dostawa natychmiastowa) więc zmiana kursów nie powinna zmieniać cen. Nowe dostawy - jak najbardziej tak ale dlaczego towar z półek ma być droższy?
Chyba jednak będę głosował za Euro :-)