Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: [AMMarshall] Reportaż / Wydarzenie / Street. Moim przez wizjer okiem...

Mieszany widok

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie 19 Finał WOŚP w Skierniewicach, cz II.

Zainteresowanie od samego początku było spore i zdecydowanie przerosło nasze oczekiwania. Puszki napełniały się błyskawicznie a my nie mieliśmy chwili wytchnienia. Jak magnes przyciągaliśmy dzieciaki a za nimi rodziców, dziadków i krewnych. Odwiedzający często po zaniesieniu zakupów do domów wracali ze swoimi pociechami, a nawet pociechami sąsiadów .

Jak na miasto "wojskowych" przystało sporą grupę odwiedzających stanowili obecni i byli żołnierze, którzy wysoko stawiali poprzeczkę merytoryczną. Zadowoleni z udzielonych informacji odnośnie sprzętu i oporządzenia często odwdzięczali się wysokimi datkami.

cdn...
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie 19 Finał WOŚP w Skierniewicach, cz III.

Ogrom pracy miał również nasz zaprzyjaźniony fotograf, który przez cały czas trwania wystawy zapraszał i ustawiał chętnych do pamiątkowego zdjęcia.

Czas wystawy dobiegł końca o 14:30, musieliśmy zawinąć "obozowisko" ku niemałemu rozczarowaniu grupki spóźnialskich, przed nami stały kolejne zadania. Szybka wizyta w Hufcu ZHP, rozliczenie części puszek - 3800 złociszy na początek !!!! - łyk herbaty i w drogę.

Przed 17:00 dotarliśmy do klubu Art de Grand, gdzie zabezpieczyliśmy organizowaną przez harcerzy imprezę WOŚP. Oczywiście nasze kwestowanie trwało nadal i na "bramce" dozbieraliśmy jeszcze jedną pełną puszkę. Na szczęście obyło się bez żadnych interwencji, impreza przebiegała spokojnie przy rockowych dźwiękach zaproszonych kapel. Godz: 20:00 "światełko do nieba" ... i tyle, chwila rozmowy, relacji, podziękowań i do domów - zmęczeni ale szczęśliwi, kolejne zadanie wykonane

Chcielibyśmy gorąco podziękować:
    - Towarzyszom z Zero Wing, Bad Day i ŁADu za pomoc przy kwestowaniu
    - Adamowi Marczak - za profesjonalną obsługę zdjęciową
    - dyrekcji Tesco - za udostępnienie placu, przyłącza i zaangażowaniu pracowników do pomocy
    - Hufcowi ZHP Skierniewice - za współudział w organizacji
    - Sebastianowi za jego wsparcie przy kwestowaniu oraz jego mamie za wspaniały obiad dowieziony na miejsce wystawy.
    - Piotrkowi za użyczenie jednej z głównych atrakcji - GAZa
    - Sławkowi za transport wszystkich gratów.

Tekst: Magosh, Czerwona Orkiestra

.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez gypsy Zobacz posta
    (...)
    Tak samo niezbyt rozumiem cały set zdjęć spod tego supermarketu. Nie wiem o co chodzi, a po estetyce zdjeć nawet nie chcę się w temat zagłebiać.
    Wybrałem 30 zdjęć, podzieliłem to na 3 części (cz. I, II i III)
    Mogłeś poczekać z komentarzem.
    Bardzo jestem ciekaw Twojego zagłębienia się i opinii nt. estetyki tych zdjęć.

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Selekcja konieczna...
    Igor, u mnie selekcja rzeczywiście kuleje.
    Wybrałem wszystkiego 30 zdjęć, choć wiem, że połowa by wystarczyła.
    Cienko mi idzie klikanie delete'a.

Ogólnie warunki do fotografowania były trudne i niesprzyjające.
    Przez cały ranek mgła zamieniona później na ostre słońce. Dopiero pod koniec się unormowało, pojawiły się fajne chmurki no ale już trzeba było się zbierać.

Ogólnie imprezę zaliczam do udanych.
    Ostatnio edytowane przez AMMarshall ; 14-01-2011 o 09:06 Powód: Automerged Doublepost
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Uprawnienia umieszczania postów