Tyle ze to nie tlumaczy braku kultury i umiejetnosci dyskusji na poziomie, a te elementy nie sa Twoja najmocniejsza strona niestetyZamieszczone przez gazwx
A szkoda biorac pod uwage jak zacna widownie zebral ten watek
Tyle ze to nie tlumaczy braku kultury i umiejetnosci dyskusji na poziomie, a te elementy nie sa Twoja najmocniejsza strona niestetyZamieszczone przez gazwx
A szkoda biorac pod uwage jak zacna widownie zebral ten watek
Marksistowską powiadasz? To była taka? Widać dla Ciebie (zapewne nie tylko dla Ciebie) wszyscy, którzy ukończyli studia w "tamtej epoce" nadają się do gazu. Mocno tkwisz w tym średniowieczu. A już McKane prawie mnie przekonał, że nie takie ono straszne. Miałem nawet pewną przyjemność czytając to co McKane pisał. Szkoda mi trochę dalszego ciągu tej dyskusji, którą byłeś uprzejmy mocno popsuć.Zamieszczone przez gazwx
Jakbyś nie wiedział to forum zrzesza ludzi zainteresowanych FOTO-cośtam a nie mediewistów. Klerykałów też nie.
Dla mnie EOT
Janusz
a tak fajnie było ...gazwx opinię można mieć nawet nie mając zielonego pojęcia o temacie a jeśliś tak uczony to może powinieneś użyć bardziej naukowych metod aby oświecić tą ciemnotę którą zdaję się też ja reprezentwać. Nie rzucaj tu proszę tytułami naukowymi w taki sposób jaki to zrobiłeś bo uwłacza to ich powadze![]()
A komuchów?Zamieszczone przez Janusz Body
Żydów?
Pedałów?
Lekarzy?
Masarzy?
Kierowców zawodowych?
Nauczycieli?
Które jeszcze zawody i kierunki w wykształceniu są zabronione?
Bo nie wiem, czy mogę się jeszcze tu wypowiadać...
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
A było tak fajnie.. Ja najchętniej bym to wszystko uciął od posta #63.. tylko mnie znowu wyklną, że cenzura, soft moderacja, psia mać...![]()
łoj.... chyba mnie jednak nie zrozumiałeś.Zamieszczone przez Silent Planet
Janusz
To wytłumacz jak dwulatkowi.Zamieszczone przez Janusz Body
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Moderuj Waści a że gdzie drwa rąbią tam wióry lecą każdy wie więc nie ma się czym frasować niepotrzebnie![]()
tnij waść wstydu oszczędź![]()
eeeeeee... Milan Schalke 3:2 ;-)
Taaaa.... możesz ciachać chociaż... historii zmienić się nie da.
Janusz