Zapraszam na moją stronę www.republika.pl/myrczek.
Odświeżyłem zawartość strony o akcenty zimowe. Pisałem do admina o zmianę nazwy, póki co czekam...
A wszystkich zapraszam do obejrzenia mojej stronki wygenerowanej w Picasa2.
Czekam na krytykę
Zapraszam na moją stronę www.republika.pl/myrczek.
Odświeżyłem zawartość strony o akcenty zimowe. Pisałem do admina o zmianę nazwy, póki co czekam...
A wszystkich zapraszam do obejrzenia mojej stronki wygenerowanej w Picasa2.
Czekam na krytykę
Ostatnio edytowane przez mruczek ; 16-01-2006 o 15:42
Poprawiłem tytuł - przeczytaj regulamin Galerii.
Zdjęcia obejrzałem tylko w miniaturce, bo po kliknięciu na cokolwiek: "przekroczony limit transferu". Ale z tego co widze, nie próbowałeś robić zdjęć w nocy. Błąd![]()
Widzę, że program wycieczek nie zminiony od kilku lat
Ach... chyba się w przyszłym roku wybiorę![]()
No właśnie... ta hala z półokrągłym oszklonym dachem (nie wiem co to, bo swój program wycieczek układam sam ;-) )... ale czy to aby nie jest to samo nad czym kiedyś się pastwił Vitez demonstrując CA w 17-40? ;-)Zamieszczone przez Auwo
muflon - Muzeum ImpresjonistówHeh czasami się przydaje zorganizowana wycieczka
![]()
Szanowni Komentatorzy,
Co do samego Paryża, to nie była to żadna zorganizowana wycieczka. Miałem do dyspozycji własne, puste mieszkanie na miesiąc, kiedy ti Ciotka była w Polsce. Schodziłem Cały Paryż i zaliczyłem prawie wszystkie muzea. Na stronie zamieściłem to, co każdy rozpozna, jak łuk triumfalny, "nowy Manhattan czyli LA DE FENCE". Inne fotki też mam,ale nie chciałem nikogo zanudzać pierdołami, a tym bardziej powtarzać się...
Tak się składa, że cyfrówkę kupiłem na 4 godziny przed odlotem z Polski. Statywu nie brałem bo nie miałem miejsca. Zabrałem jescze EosyPrzez to nie mogłem robić zdjęć nocnych. Co do tej hali, o której pisze muflon to rzeczywiście Muzeum Imresjonistów. Fachowo nazywa się to Museum d'Orsay, jeśli nie zrobiłem literówki.
Co do strony, to przepraszam za jakość. Stonę wygenerowałem za pomocą Picasa2. Nie mam zielonego pojęcia o HTML. Swoją drogą WP "leci w kule" bezpłatna strona,którą założyłem, może mieć maks 3MB!!! Onet daje 9MB. Chyba sie do niego przerzucęZa jakiś czas, jak zrozumiem HTML, zrobie poprawki...
Swoją drogą nie wiem czemu ta gów* strona się wiesza. Za cholere nie kapuję Html. u dziewczyny wszystko ok, u mnie nie ma polskich liter, a u Ciebie, Muflon, "przekroczony limit transferu".
Witam Panie kolego myrczek, z tego co widze Picasa niezłą stronke generuje:grin: U mnie otwiera sie bez problemu, jest polskie liternictwo itd. Problemy moga moim zdaniem wynikac z rodzaju przegladarki lub jej ustawień
Mądra uwaga, red Hose. A kiedy Jak tam Twa Minolta A1?
myrczek - pokazałeś nam Paryż - fajnie. Szkoda, że kadry nie przemyślane i powodujące skrzywienie szyji.![]()