A dlaczego Hefajstos ma caly czas 13 postow?
A dlaczego Hefajstos ma caly czas 13 postow?
Bo nie napisał jeszcze 14-stego? :-D
fotografia
akwarystyka
jeżeli czytasz to/te forum, to powinieneś zauważyć, że nikt nie uzywa słowa "yoł" jak i "ziomale", to ze masz 17lat i ze jestes mechanikiem samochodowym to dla nas (forumowiczow) nic nie znaczy (tak mysle), jeżeli piszesz ze "interesujesz sie fotografia" to zapytam sie dlaczego?
google nie gryzą, a nikt nie poda/napisze krok po kroku jak włączyc i ustawic aparat w daną chwilę, a CHĘCI to połowo sukcesu reszta zależy od Ciebie - trochę pokory i staraj lepiej zrozumiale pisać zdanie i swoej wypowiedzi.
pozdrawiam
wiele pytań
normalnie ręce opadają
1. każdy sprzęt będzie dla Ciebie za dobry, a na pewna nie wart by trafił w Twoje ręce
2. tata lepiej by zrobił waląc Cię tym body w ...
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
i to podobno moje YOŁ i ZIOMALE jest obraźliwym słowem, świeżak (nowy użytkownik) na forum i chyba mogę popełnić błąd na wstępie jednak taki wyjadacz jak ty który od 3 lat siedzi na forum a fotografuje pewnie dużo dłużej z takimi zdaniami do nowego to pokazuje chyba że jesteś kolejną mało otwartą osobą
Hefajstos, ciągnięcie tego tematu jest bez sensu, bo powoduje tylko wzrost animozji między uczestnikami. Ja bym to skończył i zajął się konkretem. Chyba, że wolisz trollowanie.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Elo, bratNie no, jest spox. Lustrzaneczka jest gites. Twoj tata musi byc niezłym kozakiem, ze Ci tak sprzęt kopsnął ot tak. I nic się nie stresuj ziom, wyluzuj zwieracze
Na początek 85 1.8 i 50-tka Ci styknie, ale później to bez co najmniej 24-70/2,8, 35L, 85/1,2 i 70-200/2,8 IS USM nie kopsniesz wydolki.
Zwykla lampka systemowa to kaszana, ale jak spytasz tate, to może ma gdzieś walające się ze dwie aurory (tylko co najmniej 600ws) coby Ci podkopsał, reszta to dla cieniasow.
Także wyluzuj stary i smigaj na srita focic co sie da, to rozkminisz może trochę puchę i lada dzień będziesz zjadał tatę na śniadanie.
Pozdro ziom
Wielkie Yoł![]()
Autorze tego wątku (niewątpliwie humor z niego bije ale czarny)!
Czy znana jest Ci zasada, że wchodząc do kogoś witasz się z nim - grzecznie, szczególnie jeśli kogoś nie znasz? Wpadłeś na forum i rzucasz ziomalami i jołami (mało madafaka z rozpędu nie dodasz). Skończ to głupie łapanie się za byle co i pytaj o robinie zdjęć bo wychowywać tu raczej nie będziemy (co zbierzesz po głowie z takim zachowaniem to Twoje).
6D mark II+BG-E21 / 60D+BG-E9 / 600D+BG-E8 / 350D+BG-E3 / C 16-35 4 IS L / C 17-55 2.8 IS /C 10-22 3.5-4.5 /T 28-75 2.8 /C 50 1.8 STM /C 85 1.8 /C 100 2.8 L MACRO /C 60 2.8 MACRO /C 35 2.0 IS /S 8 3.5 FISH-EYE /T 70-200 2.8 /C 70-300 4-5.6 IS /... / i coś tam jeszcze ...
5 stron wątku a gdyby zebrać wszystkie sensowne odpowiedzi do tematu to może jedna nie cała by się zebrała, widze że bardziej w smaku jest pokazanie komuś ze nie mozna mówić yoł albo że ziomal to obrazliwe słowo, ja moze i jestem amatorem i nie znam się na sprzęcie i może zadałem wg was głupie pytanie ale to wy pokazaliście mi że nie warto odpowiadać na pytania tylko warto pokazać że użytkownik nie używa znaków interpunkcyjnych , dużych liter oraz pisze jak do znajomych bo uważałem że nie jest to klub snobistycznego popijania herbaty, najwidoczniej myliłem się. Po wczorajszych postach kilku (o dziwo) przydatnych w porównaniu do pozostałych dowiedziałem się wiele przydatnych informacji . Przepraszam wszystkich za to że z instrukcją obsługi którą czytałem na przemian z pisaniem tego tematu byłe i wciąz jestem świeży jak jajka na wiejskiej fermie. No cóż ci którzy tak głośno krzyczą chyba poprostu lubią pokazać swoją wyższość ale wg mnie robią to w niewłaściwy sposób, (a mi zarzucane jest robienie czegoś w niewłaświy sposób )