Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: Yoł, jestem w kropce ...

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

zawężając wypopwiedz, z ojcem praktycznie nie rozmawiam i nie chce z nim rozmawiac, to dlaczego to juz moja prywatna sprawa, pisalem na pocżatku ze rodzice są po rozwodzie, więc tak super mieciu z niego nie musi być.

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hefajstoss Zobacz posta
    zawężając wypopwiedz, z ojcem praktycznie nie rozmawiam i nie chce z nim rozmawiac, to dlaczego to juz moja prywatna sprawa, pisalem na pocżatku ze rodzice są po rozwodzie, więc tak super mieciu z niego nie musi być.
    Szkoda w tkim razie, że nie oddał tego "badziewia" komuś, kto wypowiada się o Nim w cieplejszych słowach.
    Znikam stąd bo nadal mi to śmierdzi prowokacją :-?
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Widzisz ... z Ojcem nie chcesz rozmawiać (nie moja sprawa) a dupę chcesz innym zawracać. Nie znasz się na niczym a już nosem kręcisz: że stary, że odrapany, że tani. Nie masz chęci stulić uszu po sobie gdy dają Ci rady i posłuchać a chcesz się nauczyć? Jest na to metoda ... ucz się sam. W przeciwnym przypadku trochę pokory nie zaszkodzi ... może ktoś pomoże, wytłumaczy, poświęci swój czas na to żeby ci pomóc.
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Początki nałogu Awatar Bogdan56_Ch
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Ojciec to przykład, może być kolega.
    Ale musisz zrozumieć jedno, aparaty różnią się menu, przyciskami itp...
    Nawet ten co posiada 5D nie będzie w stanie udzielić rad po których staniesz się doświadczonym fotografem. Nauka polega na fotografowaniu czegokolwiek i tylko w ten sposób można czegoś nauczyć się.

Uprawnienia umieszczania postów