nie martw się, odpowiedzi będzie dużo
Najpierw przeczytaj regulamin, jakie zdjęcia mogą być zamieszczane. Dodatkowo są galerie tylko do zamieszczania zdjęć bez komentarzy.
Na tym forum nie ma przymusu do zamieszczania komentarzy odnośnie zdjęć. Jak chcesz być pewny opini to poproś o to, zapewne wtedy je otrzymasz. Pamiętaj jednak, że często są one surowo oceniane i mogą Ci się nie spodobać.
Tak dynamicznie rozwijajacego sie watku to dawno nie widziałem
Kolego Hefajstos, już wiesz, że sprzęt, który posiadasz, to klasa sama w sobie. Wystarczyło tylko poszukać samemu po internecie opisów, testów,opinii, a dopiero potem zakładac watek na CB, zreszta tu też jest masa podobnych tematów. Podsumowujac, sprzet masz dobry,a teraz w plener![]()
EOS 50D 40D + C50 1,8 + kit + 17 - 40L + 28-135 USM 70-200 f4L + 28 f2,8 + Samyang 8mm + Tamron 17-50 VC + 420 + 430 EX + Eos 3
piszesz, ze robisz zawodowke i budujesz auta tak? czyli o tym w przeciwienstwie do foto pojecie masz, tak? to wyobraz sobie, ze logujesz sie na branzowym forum i piszesz: "hej ziomy moj stary dal mi lancera evo IX, odrapane to i jakies dziwne, nie wiem czy sie da tym jezdzic czy mam to spalic ale chce jezdzic tym w mistrzostwach polski co mam zrobic zeby miec tak z 500 koni i zamiatac jak kuchar"
jak myslisz co dostalbys w odpowiedzi? mysle ,ze podobna ironie jak i tu choc podziwiam niektorych, ktorzy powaznie podeszli do tematu.
internet to olbrzymia kopalnia wiedzy i logujac sie tu wypadaloby choc troche z tej kopalni juz miec uszczkniete...
anyway powodzenia ziom
tak, w przeciwienstwie do fotografii znam sie na mechanice dlatego ni zadaje takich pytań odnośnie aut, tylko odnośnie aparatu, dla mnie aparat podoby wielkościowo do tego co stoi często w marketach na półkach a dodoatkowo bez lampy nie mówi nic,teraz już wiem więcej.
Niewiem czemu sie dziwić że ludzie podeszli do sprawy poważnie ? bo ktoś zadał pytanie? czy takie nie maja racji bytu?
Wątek rozwija się rewelacyjnie.
Mam taki pomysł. Każdy sobie trochę poużywał to może skończmy z tym.
My na niego on na nas i nic to nie wnosi. Może popularność rośnie ale nic poza tym.
Hefajstoss zacząłeś czytać co masz za sprzęt co znaczą poszczególne pojęcia więc już coś się dzieje. Zaczynasz pomału rozjaśniać mroki tematu fotografii i to już krok w dobrą stronę.
Skoro już powstał ten temat i jakiejś informacji nie możesz znaleźć lub czegoś nie rozumiesz to pisz i pytaj. Myślę że znajdzie się wiele osób które Ci pomogą (nie wracajmy do tego jak się zaczęło i nie rozdmuchujmy dalej sprawy)
Robicie auta. Fajna sprawa, weź aparat w dłoń i zrób zdjęcia z tego. Myślę że skoro to lubisz to może zechcesz się z tym podzielić. Myślę że może wyjść bardzo ciekawie. Załóż wątek foto i dodawaj swoje prace (tylko zgodnie z regulaminem) popularności już nabrałeś więc każdy będzie ciekaw tego co robisz i będzie komentował, mówił co poprawiać i co się podoba lub nie. W taki sposób zaczniesz wcielać w życie wiedzę. Pstrykasz patrzysz co się dzieje i pracujesz nad tym.
Resztę też proszę o wyluzowanie.