Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: Yoł, jestem w kropce ...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Hefajstos, zaczynasz swoją bytnośc na forum od zachowania uważanego za "brak dobrego wychowania". Za chwileczkę nie będzie w tym wątku nikogo, kto miałby ochote Ci odpowiedzieć. Zostaniesz sam, ze swoim problemem. A chyba nie tego chcesz...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Hefajstos, zaczynasz swoją bytnośc na forum od zachowania uważanego za "brak dobrego wychowania". Za chwileczkę nie będzie w tym wątku nikogo, kto miałby ochote Ci odpowiedzieć. Zostaniesz sam, ze swoim problemem. A chyba nie tego chcesz...
    oczywiscie ze nie ale skoro pierwsze odpowiedzi to były przysłowiowe lewe proste w twarz to dlaczego mam stać i dalej obrywać ?

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

A dlaczego Hefajstos ma caly czas 13 postow?

Bywalec
    Miasto
    Racibórz-Schoonhoven

Domyślnie

Bo nie napisał jeszcze 14-stego? :-D
    fotografia
    akwarystyka

Dopiero zaczyna Awatar lukasz b

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hefajstoss Zobacz posta
    oczywiscie ze nie ale skoro pierwsze odpowiedzi to były przysłowiowe lewe proste w twarz to dlaczego mam stać i dalej obrywać ?
    jeżeli czytasz to/te forum, to powinieneś zauważyć, że nikt nie uzywa słowa "yoł" jak i "ziomale", to ze masz 17lat i ze jestes mechanikiem samochodowym to dla nas (forumowiczow) nic nie znaczy (tak mysle), jeżeli piszesz ze "interesujesz sie fotografia" to zapytam sie dlaczego?
    google nie gryzą, a nikt nie poda/napisze krok po kroku jak włączyc i ustawic aparat w daną chwilę, a CHĘCI to połowo sukcesu reszta zależy od Ciebie - trochę pokory i staraj lepiej zrozumiale pisać zdanie i swoej wypowiedzi.

pozdrawiam
    wiele pytań

Uprawnienia umieszczania postów