jezeli nazywanie kogoś ziomalem synonim ziomka czyli bardzo stare polskie słowo obrazilo kogos to przepraszam
Jeżeli brak znaków interpunkcyjnych i dużych liter powoduje u ciebie niezrozumienie pisanego przezemnie tekstu oraz całego tematu to słabo.
twój ojceic nie jest moim ojcem , wiecej nie musze tłumaczyć
Temat założony dziś wieczorem, czy od tego czasu powinienem jużwszystko wiedzieć?Najwyraźniej z twojej wypowiedzi wynika że tak
zajmuje się mechaniką samochodową, pomagam przygotować znajomemu auto do zawodów kjs oraz drugie do drift(tak jestem w zawodówce w mechaniku ale to nie oznacza że jestem głupi i nie mam planów zrobić matury), to jedna z moich pasji a fotografią chcialby msie zająć również bo , czemu nie? Co do ojca prosze nie wracajmy i nie nawiązujmy prosze.
nic takiego jej nie powiedzialem
hmmm podam ci prosty przykład, kiedy oglądam mecz manchester vs barcelona to poziom gry jest tak wysoki że chciałbym kibicować obu drużynom, kiedy ogladam mecz polskiej reprezentacji szukam lepszego kanału w tv, nie musze bycznawcą i profesjonalistą w pilce nożnej , nie musze nawet znać nazw zespołów ale ogladajac dobryy słaby skład jestem w stanie stwierdzić który mi siębardziej podoba, chyba mam racje ?
Tak na zakończenie polecam teżprzeczytaćcaly temat, wiem że to trochę stron ale wiele odpowiedzi znajduje się w nim wyjaśniajacy moje wypowiedzi i tłumaczący pewne rzeczy