Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: Yoł, jestem w kropce ...

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta

Skoro ludzie z forum piszą że nauka praktyka i jeszcze raz praktyka a ty czy nie ma szybszej drogi to można przypuścić że twoje zaangażowanie wynosi tyle co nic.
    Brak ci elementarnej wiedzy a pyskujesz do każdego jakbyś był najważniejszy. Otóż nie jesteś.
    czy ty chodzisz do pracy? i nie mowisz sobie "kurde ale fajnie bylo by szybciej dostać podwyzkę" , czy to oznacza że twój zapał do pracy jest marny i że jeseś złym pracownikiem? co złego jest chęci przyswojenia wiedzy szybko?

Co do pyskowania do nikogo nie pyskuje, na wstępie dostałem 5 wiadomosci w temacie w których od razu zostałem posądzony o jakiegos trolla , którym nawet niewiem kto jest... (a mówią że to ja niezrozumiałemy językiem pisze) może posiadając większą wiedze zamiast smiać się i pokazywać co nie tak pokaż co robic TAK żeby było dobrze?

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Tak jak pisałeś nie wiem jaki jesteś w życiu prywatnym. Oceniać można jedynie po tym co się tu pisze.
    Sądzę że nikt nikogo nie chce obrażać ani nawet nie ma takiego zamiaru.
    Jeśli już ktoś ma coś do innego użytkowania to zawsze są wiadomości prywatne.

Wracając do sprawy.
    Fotografia to bardzo wymagające hobby. Wymaga wielu ćwiczeń. To że ktoś pokaże jak ustawić aparat co się z czym je to jeszcze nic. Kadrowanie, ekspozycja itd itp Tu się zaczynają schody.

Uprawnienia umieszczania postów