No i w końcu zaczynamy pisać o fotografii. A ja bym chciał zobaczyć reportaż z pracy w warsztacie. W końcu to coś co lubisz i fajnie byłoby to pokazać.
No i w końcu zaczynamy pisać o fotografii. A ja bym chciał zobaczyć reportaż z pracy w warsztacie. W końcu to coś co lubisz i fajnie byłoby to pokazać.
Poczytałem sobie ten wątek i nasuwa mi się pewna rada dla Hefajstossa. Skoro chcesz w miarę szybko, łatwo i przyjemnie zdobyć choć trochę podstaw fotografii tak na dobry początek wybierz się na kurs fotografii. Jak się trochę postarsz na zajęciach to mniej więcej w połowie kursu zrobisz całkiem przyjemny portret swojej dziewczynie tym sprzętem który masz. Dalej będzie już z górki choć droga długa
Napisz może z jakiego miasta jesteś, (chyba że nie doczytałem - sorry) możliwe, że ktoś z forumowiczów zaoferuje swoją pomoc w poznaniu podstaw, albo poleci fotoszkołę w Twojej okolicy. Tu na forum tak jest - najpierw pojadą ale serce dobre mają....jak trzeba pomogą :-D
....robiłbym lepsze zdjęcia jak miałbym lepszy aparat
Flex!4627
TL;DR
Cool Strory Bro, Nie mam pojęcia co dokładnie napisano w tym temacie, czytałem pierwszy post i dałem sobie spokój. Nie rozumiem tylko jednego, jaki jest sens w trollowaniu na takich forach ja CB jak można np. tu CF albo na czymkolwiek innym tego pokroju. Nosz ludzie.
EOT jak dla mnie, no chyba że dalej chcecie się w ciuciubabkę bawić
PS. Dobra przeczytałem połowe tematu, troll jak jasna cholera, i to całkiem sprytny. Po pierwsze, powiedzcie mi kto komukolwiek o zdrowych zmysłach da 5d 85/1.8 50/1.8 i szeroką sigmę na start? Pomijam oczywiście potentatów naftowych/szejków/billów gatesów itp.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
btw, całkiem ciekawie 10 stron w 20 godzin. Rekord chyba.
Ostatnio edytowane przez CyrJak ; 22-11-2010 o 19:02 Powód: Automerged Doublepost
oj, zdarza się całkiem sporo takich ludzi (choćby ze znajomych). Czy to coś negatywnego - nie mi to oceniać, na pewno nie przeszkadza mi coś takiego (bo niby czemu?). Po prostu ktoś ma szczęście jeśli jego "Przygoda z fotografią" zaczyna się z 5dii i jakas fajna stałką a nie 1000d z kitem.
chyba jednak zaczynamy odbiegać od "tematu"więc z mojej strony EOT
jak zadaje się sensowne tematy, które być może były albo być może celniej odpowiedzieli by na innych forach, to się to kasuje, w skrajnych przypadkach banuje..
.. a jak ktoś poda takiego big-trolla, to ciapcia się w to 10 stron.. zupełnie bez sensownie..
.. gdzie moderatorzy? usunąć..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
PS: dając byt tak bogatym tematom, to forum niczego nie zyskuje.. wręcz przeciwnie
Ostatnio edytowane przez marceleqs ; 22-11-2010 o 20:14 Powód: Automerged Doublepost
50D + 17-55/2.8 IS USM