Cytat Zamieszczone przez Hefajstoss Zobacz posta
5 stron wątku a gdyby zebrać wszystkie sensowne odpowiedzi do tematu to może jedna nie cała by się zebrała, widze że bardziej w smaku jest pokazanie komuś ze nie mozna mówić yoł albo że ziomal to obrazliwe słowo, ja moze i jestem amatorem i nie znam się na sprzęcie i może zadałem wg was głupie pytanie ale to wy pokazaliście mi że nie warto odpowiadać na pytania tylko warto pokazać że użytkownik nie używa znaków interpunkcyjnych , dużych liter oraz pisze jak do znajomych bo uważałem że nie jest to klub snobistycznego popijania herbaty, najwidoczniej myliłem się. Po wczorajszych postach kilku (o dziwo) przydatnych w porównaniu do pozostałych dowiedziałem się wiele przydatnych informacji . Przepraszam wszystkich za to że z instrukcją obsługi którą czytałem na przemian z pisaniem tego tematu byłe i wciąz jestem świeży jak jajka na wiejskiej fermie. No cóż ci którzy tak głośno krzyczą chyba poprostu lubią pokazać swoją wyższość ale wg mnie robią to w niewłaściwy sposób , (a mi zarzucane jest robienie czegoś w niewłaświy sposób )

Dostałeś konkretne odpowiedzi.
Masz naprawdę dobry sprzęt. 5d + 85f1.8 jest świetny do portretu.
A to że oddrapany, on ma robić zdjęcia i będzie robił genialne foty.
Trzeba tylko trochę nim ich porobić.

Nie rozumiem czemy szukasz zaczepek??
- czy chcesz robić zdjecia??

Odpowiedzi na Twoje pytanie padło kilka.
Więc pokaż teraz jakie zdjęcia wychodza z 5d + 85 1.8