Zamieszczone przez
Hefajstoss
to moja dziewczyna a nie koleżanka, i nie napisałem że chce jej te zdjecia zrobić za 2 dni, tylko jak już bede umiał co nieco, a to czy naucze się tego "co nieco" w miesiąc czy w rok to juz odemnie chyba zależy?
po czym wnioskujesz że zostawie to?dlaczego uważasz że dla mnie może być to za ciężkie? czy znamy się z prywatnego życia abyś oceniał mnie i moje zaangażowanie ? jeżeli ty wnioskujesz po moich słowach że jestem głupim dzieckiem które jest niecierpliwie i tupie nóżką w momencie gdy coś niewychodzi to sorry ale mylisz sie bardzo mocno.
Zgodnie z twoją teorią oceniając po wypowiedziach a nie po długotrwałym kontacie z osobą mogę domyślać się że jesteś dość apodytktyczną osobą która widzi siebie na szczycie tej góry zwanej "misztrzunio" , w domu pewnie też najlepsze kanapki robisz ty , tylko ty umiesz zagotować wodę i najlepiej zawiązujesz buty? Obejrzałem twój temat ze zdjęciami i muszę przyznać że jak na poziom tego forum użytkowników tutaj to naprawde jesteś mocno wyszczekany do użytkowników którzy mało wiedzą , tak jak ja, może to jakiś kompleks?