Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 103

Wątek: Yoł, jestem w kropce ...

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kanghoy Zobacz posta
    Wyje...ło mnie z butów. 17latek ma pretensje do ojca, że mu dał tani sprzęt bo sam on ma droższy... połowa tutaj ciężko zbiera na taki zestaw, a ten przyszedł i pyskuje.

Chłopie ludzie maja w życiu większe problemy...
    No cóż i to ja jestem podobno wulgarny... jak juz pisałem wczesniej czy to że dostalem sprzet to powód dla którego jestem zły?gorszy?czy gdybym napisał że zarobilem na niego oddając nerkę byłbym bohaterem?

Cytat Zamieszczone przez lukasz b Zobacz posta
    nie czytałem regulaminu, ale nie moza tego kolesia "zbanowac" albo usunac ten temat?

bo drążenie tego tematu jest dla mnie bez sensu...
    a dlaczego takiego "kolesia" jak zbanować? z jakiej racji? z racji niewiedzy? z racji pytań?

Cytat Zamieszczone przez gavin Zobacz posta
    A może chcesz zamienić ten stary odrapany 5d na nowiutki Canon 1000d?

5d prehistoria, 1000d to jest nówka
    Nie dziękuję poczytałem wczoraj bardzo dużo i dowiedziałem się co to jest pełna klatka a teraz tez poczytałem o 1000D i jednak podziękuję za propozycję

Cytat Zamieszczone przez lukasz b Zobacz posta
    nie podpinaj do body innego obiektywu niz Canon Luxury - bo poprostu zdjęcia "nie wyjdą"

...
    I to ja jestem trollem który pisze prowokując? (tak dowiedziałem sie kto to troll forumowy)

Cytat Zamieszczone przez szuler Zobacz posta
    Tu nie chodzi o to jak piszesz tylko co. Wyrażasz w ten sposób swój szacunek do ojca,
    Jak zaznaczyłem w pierwszym poście rodzice są po rozwodzie , podkreślam nie było to z powodu złego dogadywania się tylko cięższych tematów i nie ma sensu zebym tłumaczył je tutaj publicznie na forum , możecie się tylko domyślić że dzieciństwo zbyt różowe nie było i jak już tez pisałem nie chce z nim rozmawiac , dostałem aparat dostałem, kontakt z nim jest dla mnie w tym temacie zbędny niewazne dlaczego nie bede z nim rozmawiał, wszystkim którzy to proponują mówie serdecznie Nie Dziękuję

Ciesz się chłopie z tego co masz, a nie jeszcze narzekasz nie mając o tym zielonego "kwadracika".
    Nie narzekam, zapytałem CZY NIE SĄ TO ZA CIEMNE OBIEKTYWY, CZY NIE JEST TO ZŁY SPRZĘT bo niewiedziałem bo nie znam sie na tym ,teraz już wiem po 6 stronach tematu, uświadamiania mnie że jestem niewdziecznym bachorem który nie potrafi się zwrócić normalnie i jest nienormalny bo nie chce gadać z ojcem który za mojego dzieciństwa był zapitą świnią... Prosilem o nie drążenie tematu ojca totemat ktory jest zamknięty dał aparat i tyle.

Jeżeli Twój ojciec ma obiektywy za 8 tyś. to nie oznacza, że musi Ci takie darować. Nie są Ci potrzebne, nie wykorzystasz ich potencjału, nie będziesz i tak szanował tego gestu jak i darowanego przedmiotu.
    Oczywiscie z nie musi mi dawać , mógłby mi wogole nie dać aparatu albo szkieł. Nie powiedziałem że ma mi dać, ja tylko zapytałem, nic nie stwierdzałem.

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

Dam Ci 2 tysiaki za ten ZŁOM i będziesz miał po kłopocie
    Po co się męczyć?

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luc_october Zobacz posta
    Dam Ci 2 tysiaki za ten ZŁOM i będziesz miał po kłopocie
    Po co się męczyć?
    Kolejna ironia, i kolejny troll
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    nigdy nie nazwałem tego sprzętu złomem, zapytałem z niewiedzy, nierozumiem tych ataków.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, no i się nie męczę, bardzo sie ciesze że mam aparat i zaczynam z takim fajnym sprzetem ( wiele osób uświadomiło mnie że to dobry zestaw, a popatrzylem zdjęcia z tych obiektywów i widze ze bardzo ładnie "rysują")
    Ostatnio edytowane przez Hefajstoss ; 22-11-2010 o 12:22 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hefajstoss Zobacz posta
    Jak zaznaczyłem w pierwszym poście rodzice są po rozwodzie , podkreślam nie było to z powodu złego dogadywania się tylko cięższych tematów i nie ma sensu zebym tłumaczył je tutaj publicznie na forum

Udowodnij ze sa po rozwodzie.. nikt ci tu nie wierzy!

...uświadamiania mnie że jestem niewdziecznym bachorem który nie potrafi się zwrócić normalnie i jest nienormalny ...

To prawda..

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mak100 Zobacz posta
    Chyba kpisz sobie?

To prawda..
    to chyba zazdrość?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

to chyba zazdrość?

nie, robie sobie z Ciebie jaja...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Tylko po co? Co to kogo obchodzi? Hefajstos już się dowiedział wszystkiego, co powinien na poczatek, po tak spektakularnym "wejsciu".
    Ciągnięcie tego tematu uważam za bezcelowe.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec Awatar ds74
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie

Witam. Hefajstoss.
    Dajmy sobie wszyscy już spokój z tą "jazdą" - ty też. Sam muszę przyznać że styl twojej pierwszej wypowiedzi trochę odbiegał od ogólnie przyjętych norm. Na tym forum są ludzie młodzi ale i starsi dużo od ciebie więc naprawdę zwrot typu ziomal (który jast do przyjęcia w gronie twoich rówieśników) jest trochę nie na miejscu - ale to już wiesz. Że sprzęt masz dobry (i nie ważne że podrapany-snobem chyba nie jesteś) też już wiesz. Że czeka cię teraz dużo nauki - wiesz także. No to nie siedź tutaj tylko bierz się do roboty, a jak będziesz miał fajne efekty to wklej na forum do galerii żeby się pochwalić. Pozdrawiam.

Zablokowany

Domyślnie

nie, robie sobie z Ciebie jaja...
    troll

Dopiero zaczyna

Domyślnie

troll
    eee, jak zwykle przesadzasz...

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Ciągnięcie tego tematu uważam za bezcelowe.
    Swieta racja,

Dziekuje, do widzenia

Pozdro Hefajstoss!

Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów