Dzieki, rowniez za rade. Juz tam siedza...Zamieszczone przez djtermoz
Dzieki, rowniez za rade. Juz tam siedza...Zamieszczone przez djtermoz
Nie bedziesz zalowal :-)Zamieszczone przez kocis
A poza tym czym sie przejmowac? Ja mam ostatnio taka frajde z robienia
zdjec, jak nie pamiatam kiedy. Nowa jakosc. Nowe tematy. Nowe
wyzwania. W swojej niewinnej radosci strzepki tego tu chcialem pokazac.
Ze ktos tam sie smieje czy oskarza? Jego strata. Zycie jest krotkie, ja
mam frajde, to on sie wkurza...
Gietrzy- to co piszesz i post Ambera z innego tematu ma wiele sensu, z waszego punktu widzenia. Pewnie patrze za bardzo na ogniskowa 85 jako portretowa i nie doceniam innych mozliwosci zastosowania.
Snowboarder- chcialbym pobawic sie 85/1,2 chocby dla samej zabawy, tylko nie mam szans na pozyczenie. 85/1,8 uzywany w analogu jest szklem pracujacym na tyle pieknie, ze nie wyobrazam sobie miejsca na zastosowanie 85/1,2. Jak rzeczone obiektywy pracuja z matryca w porownaniu? 85/1,8 dosyc przyzwoicie na tyle na ile cos szklanego przyzwoicie pracuje z dslr Canona. Chyba za bardzo mocno stapam po ziemi by dac sie uniesc marzeniom. Wszelkie moje "szklane" porywy i obiecywane cuda-dziwy przyniosly jedynie rozczarowania. A moze nie trafilem na swoje 85/1,2?
czesc. Ch.
I dlatego dla tych co maja "zajoba" pieniadze nie sa przez nich wywalane w bloto, tylko przeznaczane na ukochane zabawki. Jak kogos stac to juz sama radosc z posiadania high-endowego sprzetu (szkla, body itp.) jest wystarczajacym argumentem do jej wydawania.Zamieszczone przez Czacha
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Pięknie ubrane w słowaZamieszczone przez Pszczola
BTW - snowboarder, pozwoliłem sobie furę wrzucić na tapetę![]()
Ostatnio edytowane przez Auwo ; 08-12-2005 o 18:40
A ja poproszę wersję szeroką na 1280 pixZamieszczone przez Auwo
)))
O obiektywach wiem prawie wszystko
Aj, aj, aj, oprawić w ramki i powiesić na ścianieZamieszczone przez Pszczola
![]()
Przychylam się do prośby Cichego. taka tapeta bedzie bardzo fajna Snowborder nie daj sie prosić, pozdrowki Paweł
EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX
No i ja tez bym poprosil
BTW jesli masz jakies fajne nocne widoczki z Mulholland Dr to tez sie pochwal.
OK, traktuje te prosby jako komplement ;-) Dajcie mi pare dni.
I w jakiej rozdzielczosci dokladnie?
Muflon, czy mozna zrobic to tak, by tylko zalogowani uzytkownicy
widzieli link? W sumie nie chce mi sie rozdawac fajnego zdjecia
w fajnej rozdzielczosci byle komu...