Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: [krisQ7] zdjęcia różne i przeróżne ...

Miasto
    Mielec/Cracow

Domyślnie [krisQ7] zdjęcia różne i przeróżne ...

Witam ponownie wszystkich forumowiczów, tym razem wracam z czymś, w czym czuję się znacznie lepszy, czyli portety, fashion, glamour wszelakiego rodzaju :-) mam nadzieję, że te okażą się nieco lepsze, nie mniej jednak szczera krytyka również się przyda
    koniec gadania, czas na zdjęcia :grin: na początek Klaudia:

1.

2.

3.

pozdrawiam
    C 40D + BG-E2N || S14 2.8 C50 1.4 C85 1.8 T28-75 2.8 C70-200 2.8L || C580 EXII Quantuum DualPower 600Ws plus dodatki

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jest fajnie, czysto, świetliście.

2. Czemu na prawym ma jaśniejszy makijaż? Czyżby za mało blacksów? ^^
    3. Moim zdaniem tak wysokie tony skóry po degradacji do BW wyglądają za płasko.

Czekam na więcej cienia.

Coś już napisał

Domyślnie

Do mnie najbardziej gada dwójeczka.
    Modelka ma ładną, symetryczną i smukłą buzię,do tego duże,szkliste oczy; przez co, takie kadry fajnie przemawiają.Kolory ożywcze i świeże.
    Na trójce trochę konwersja do b&w w zbyt wysokich światłach istotnie trochę zapłaszcza obraz i zmarszczkę na podbródku możnaby usunąć.
    Na 1. wg mnie modelka niekoniecznie dobrze zrobiła uchylając lekko usta,bo ścięło to linię ust i obrys dolnej części twarzy zrobił sie za ostry.
    Generalnie na +

Miasto
    Mielec/Cracow

Domyślnie

can50, micles, vengo dzięki za opinię, rzeczywiście konwersja do bw nie była zbyt dobrze przemyślana i na 2. nie dopatrzyłem tego, że prawe zdjęcie jest trochę jaśniejsze od lewego, nie mniej jednak, skoro w jakimś tam stopniu się spodobały to wkrótce postaram się jeszcze coś podrzucić z tej sesji
    C 40D + BG-E2N || S14 2.8 C50 1.4 C85 1.8 T28-75 2.8 C70-200 2.8L || C580 EXII Quantuum DualPower 600Ws plus dodatki

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

super jasności

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Niesamowite kolorki! Niestety na 2 rzeczywiście za bardzo w oczy rzuca się różnica pomiędzy zdjęciami. W kwestii 3 zgadzam się z kolegami - nieładnie to wyszło. I ależ ona ma zmysłowe usta na 2L
    C 30 | C 50D | 8 fisheye | 17-55 | 35 | 50 | 85 |

Miasto
    Mielec/Cracow

Domyślnie

Dziękuje wszystkim za komentarze. Rzeczywiście, przez moje niedopatrzenie na 2. zdjęcia różnią się jasnością Postaram się zwracać na to większą uwagę w przyszłości
    A tymczasem przedstawiam Wam Madzię i moją kolejną portetowo-glamour'ową sesję:

4.

5.

6.

pozdrawiam i zapraszam do komentowania

Bywalec Awatar oasisman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

rozmazany makijarz najlepiej wyszedł na 6 bo jest blisko i nie można go z niczym pomylić, ale już na 5 raczej wygląda to na chorobę skóry :-)
    |Canon|

Dopiero zaczyna Awatar Tymekmac
    Miasto
    Toruń/Wawa/Pzn

Domyślnie

2. prawe wydaje się być nieostre.

pierwsza trójka bardziej do mnie przemawia.
    4-6 jakoś tak niebardzo kadrowo i ogólnie modelkowo - zupełnie nie kupuję jej emocji.
    pozdrawiam i czekam na więcej fotek
    Aby zdobyć wielkość, człowiek musi tworzyć, a nie odtwarzać.

Uprawnienia umieszczania postów