korekta portretu no własnie niestety niewszystkie nasze modelki maja cere aniała wiec jak to sie mowi troche pudru na twarz w photoshopie... czym najlepiej dokonywac korekcji moze ktos ma kursik?
korekta portretu no własnie niestety niewszystkie nasze modelki maja cere aniała wiec jak to sie mowi troche pudru na twarz w photoshopie... czym najlepiej dokonywac korekcji moze ktos ma kursik?
a po co troche jak mozna na maksa
http://glennferon.com/portfolio1/index.html
Scott Kelby . Poszukaj na forum, googlach i w helion.pl . Kup i uzywaj z przyjemnosciaZamieszczone przez cabretti
![]()
ale plastiki...Zamieszczone przez Jac
gra i buczy bebop
Popieram Viteza : Scott Kelby + dziesiątki godzin w PS-ie![]()
w ten delikatny sposob zasugerowalem moje podejscie do 'pudrowania' i zasadnosci jego uzycia... mnie te plastiki nieprzekonująZamieszczone przez bebop
Zamieszczone przez Moris
eee tam od razu dziesiatki godzin :P
tutaj lezy jeden z moich retuszy
pani chciala sie troche odmłodzić, (troche - co tez uczynilem, bo mozna ja bylo bardziej naciagnac)
praca w psie trwala 4h,
a robilem tez lepsze i wykonane w krotszym czasie
...
Również za Vitezem
Kelby, Kelby, Kelby, !
Ja zamawiałem z helion.pl.
I nie chce sie powtarzać, więc odsyłam tu: link CB
N
bonk, część tych rzeczy to fuckup fotografa (oświetlenie rąk etc.) część to osoba od wizażu - sporo takich rzeczy tuszuje się oświetleniem i odpowiednim makijażem. ale retusz zrobiłeś ok. w miarę naturalnie to wygląda i nie plastik.Zamieszczone przez bonk
gra i buczy bebop