oby nie było tak, że im dalej w las, tym więcej drzew, ale... no nie oszukujmy się, tak niebawem będzie... jakie szkła? jakie statywy, jak uzyskać taki efekt.. 5DmkII, eLki.. itp.
do Revansan
proponuję Ci kilka książek - cos tam sprzedaje obecnie z tych, które przetrawiłem - odezwij się na PW
50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...
[SIGPIC][/SIGPIC]
4 grudnia wybieram się z aparatem na zawody karate. Może uda mi się zrobić parę fajnych ujęć![]()
A jakie masz obiektyw(y)?
Wczoraj aparat był kupiony więc mam tylko 1 obiektyw (był w zestawie) Bodajże 18-55mm podać dokładne dane z obiektywu czy wystarczy Ci da informacja?
Nigdy nie bylem na "karate" ale z tym obiektywem bedzie ciezko![]()
Wiesz, ja nie chcę robić jakiś super profesjonalnych zdjęćOgólnie , pewnie nigdy nie będę jakimś wybitnych fotografem. Ale chcę się tym pobawić. Jak uda mi się uchwycić jakieś piękne kopnięcie w głowę to będę super zadowolony:P
z tym sprzętem to siadaj w pierwszym rzędzie, a sukces murowany :-D
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
[QUOTE=Revansan;896224]Wiesz, ja nie chcę robić jakiś super profesjonalnych zdjęć/QUOTE]
Właśnie dlatego kupiłeś lustrzanke, zalogowałeś se na forum i pytasz jak robić zdjęcia... hipokryzja
Zauważyłem że masz problem z dowartosciowaniem się, ogólnie caly czas mówisz ze wstawisz foto zeby cie zgnoić,
[QUOTE=Revansan;896224}
Ale chcę się tym pobawić. Jak uda mi się uchwycić jakieś piękne kopnięcie w głowę to będę super zadowolony:P[/QUOTE]
to do tego potrzebna ci jest wiedza i oko a nie lustrzanka
ale cóż, podsumowujac, jesteś kolejnym użytkownikiem który poprostu musi ale to musi pochwalić się żę kupił lustro, gorzej jeszcze że przy tym robisz z siebie kompletnego wg mnie osła , są tematy o tym jak robić zdjecia, są książki, są poradniki, są tutoriale ale ty poprostu musisz zapytać bo albo za ciężko ci poprostu poszukać albo jesteś ograniczony, stawiam na oba przypadki, pozdro, stawiam poraz kolejny mój dekielek na to ze skonczysz jak wiele osób którym pisałem podobne wiadomości, 3 tygodnie działania a potem aparat pójdzie w kąt
Pana zbanowano, za ostro bylo?