Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Świeży posiadacz Canona 550D Kilka pytań.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Revansan Zobacz posta
    Mam jeszcze jedno pytanko.
    Jak zacząć robić zdjęcia? Jeździć np. do lasu i próbować uchwycić jakieś dobre ujęcia?
    nie wiem jak inni, ale wg. mnie las jest fotograficznie trudny, ale trzeba podążać tą drogą.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    nie wiem jak inni, ale wg. mnie las jest fotograficznie trudny, ale trzeba podążać tą drogą.
    oby nie było tak, że im dalej w las, tym więcej drzew, ale... no nie oszukujmy się, tak niebawem będzie... jakie szkła? jakie statywy, jak uzyskać taki efekt.. 5DmkII, eLki.. itp.

do Revansan
    proponuję Ci kilka książek - cos tam sprzedaje obecnie z tych, które przetrawiłem - odezwij się na PW
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

4 grudnia wybieram się z aparatem na zawody karate. Może uda mi się zrobić parę fajnych ujęć

Domyślnie

Wczoraj aparat był kupiony więc mam tylko 1 obiektyw (był w zestawie) Bodajże 18-55mm podać dokładne dane z obiektywu czy wystarczy Ci da informacja?

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Nigdy nie bylem na "karate" ale z tym obiektywem bedzie ciezko

Domyślnie

Wiesz, ja nie chcę robić jakiś super profesjonalnych zdjęć Ogólnie , pewnie nigdy nie będę jakimś wybitnych fotografem. Ale chcę się tym pobawić. Jak uda mi się uchwycić jakieś piękne kopnięcie w głowę to będę super zadowolony:P

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

z tym sprzętem to siadaj w pierwszym rzędzie, a sukces murowany :-D
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

[QUOTE=Revansan;896224]Wiesz, ja nie chcę robić jakiś super profesjonalnych zdjęć/QUOTE]
    Właśnie dlatego kupiłeś lustrzanke, zalogowałeś se na forum i pytasz jak robić zdjęcia... hipokryzja

Cytat Zamieszczone przez Revansan Zobacz posta
    Ogólnie , pewnie nigdy nie będę jakimś wybitnych fotografem.
    Zauważyłem że masz problem z dowartosciowaniem się, ogólnie caly czas mówisz ze wstawisz foto zeby cie zgnoić,

[QUOTE=Revansan;896224}
    Ale chcę się tym pobawić. Jak uda mi się uchwycić jakieś piękne kopnięcie w głowę to będę super zadowolony:P[/QUOTE]
    to do tego potrzebna ci jest wiedza i oko a nie lustrzanka

ale cóż, podsumowujac, jesteś kolejnym użytkownikiem który poprostu musi ale to musi pochwalić się żę kupił lustro, gorzej jeszcze że przy tym robisz z siebie kompletnego wg mnie osła , są tematy o tym jak robić zdjecia, są książki, są poradniki, są tutoriale ale ty poprostu musisz zapytać bo albo za ciężko ci poprostu poszukać albo jesteś ograniczony, stawiam na oba przypadki, pozdro, stawiam poraz kolejny mój dekielek na to ze skonczysz jak wiele osób którym pisałem podobne wiadomości, 3 tygodnie działania a potem aparat pójdzie w kąt

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Pana zbanowano, za ostro bylo?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów