Cytat Zamieszczone przez Publius
Poza tym - smieszne jest komentowanie Bona i jego tworczosci, bo nawet mu do piet technika i doswiadczeniem nie dorastacie.
być może pominąłes moją czy Tomka wcześniejszą wypowiedź, bo widzę, że zarejestrowałeś się tylko po to, aby udowodnić, że na waszym forum macie rację. Powinieneś zwrócić uwagę, że tutaj opinie są różne, a to jest podstawa zdrowej dyskusji.

Niestety, tracisz wiarygodność (a szkoda ) bo ani się nie przedstawiłeś, ani nie napisałeś ile masz lat i gdzie mieszkasz. Skąd możemy wiedzieć, że nie jesteś zakompleksionym klakierem owego bono, który musi nam tu trochę popluć w kaszę dla zasady

A co do samego bono - napisałem wcześniej, że jego prace mi się podobają. Natomiast mam dwie uwagi krytyczne. W dużej mierze nie jest to już fotografia tylko wprawa w stosowaniu PS (czyli nie ma mowy o odbitkach, bo w analogu - o tak na naszym forum onanisów sprzętowych robi się również zdjęcia w analogu - by wymiękł w większości przykładów). Po drugie fakt, że chwali się uczestnictwem w przedsięwzięciach typu "tato, bo marcin powiedział" niszczy całą otoczkę artysty i czyni z niego bardziej rzemieślnika (co samo w sobie nie jest niczym złym)