Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: nie wytrzymałem .... inne forum

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

hehehe, tu gozno pojechałes... powiedz ze to żart?

IMHO do "braku kultury" tej wypowiedzi jeszcze daleko ale widac prosty cham ze mnie i nie wyczuwam niuansów

ps. a jak chcesz zobaczyc troche prawdziwych wulgaryzmow to ostatnio widziałem "pare" w topikach o kradziezy sprzetu, niestety nie na fotarts

POZDRAWIAM

Publius
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza
    O!!!!!!!!! Troll!!!!!!!!! :grin:
    Kto go podkarmi, fajnie się zaczyna?
    ooo warszawiak!!!!!!

Cytat Zamieszczone przez mmsza
    akustyk, możesz mi to przetłumaczyć?
    na dodatek niezbyt oczytany!!!

czym was tam karmia w tej warszawce?

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    nie pomyliles. to jest forum sprzeto-onanistyczne.

ale chocby z tego powodu to tutaj przede wszystkim bym szukal opinii o sprzecie. a ze sa one czesto oderwane od fotografii innej niz kart testowych... to juz jest wpisane w definicje, poniekad

ujmijmy to w ten sposob: mam na ten temat nieco odmienna opinie. to dobre portfolio, ale z tymi argumentami o niedorastaniu do piet to troche nie bardzo.

nie zapominaj, ze zdjecia to nie tylko warsztat i doswiadczenie. to tez wrazliwosc.. last but not least: to co sie jednemu podoba, innemu wcale nie musi. dlaczego zakladasz, ze portfolio wskazanej osoby mnie powalilo?

prawda. w przypadku wielu uzytkownikow tego forum to prawda. ale nie ekstrapolowalbym tych wnioskow na wszystkich uzytkownikow. troche wiecej pokory proponuje
    przyznaje, ze masz racje. ale osobiscie nie lubie, jak ktos kto ma sprzet za tysiace, robi rasowe gnioty i kpi sobie z kogos, kto zrobi lepsza fote chociazby jednorazowka.

oczywiscie odbior fotografii jest kwestia subiektywna, ale nie mozna zaprzeczyc, ze Bono ma jako takie pojecie o fotografii i sprzecie...

a pokora to bardzo wazna rzecz... bardzo... ktos to Panu mmsza powinien wytlumaczyc moze go kiedys to forum wychowa
    Ostatnio edytowane przez Publius ; 04-12-2005 o 20:51

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Publius
    ooo warszawiak!!!!!!
    i jakoś się tego nie wstydzę umieścić w profilu w przeciwieństwie do ciebie.
    wstydzisz się swojego miasta? pewnie masz rację.
    na dodatek niezbyt oczytany!!!
    noo, ale sobie radzi w życiu.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Poza tym - smieszne jest komentowanie Bona i jego tworczosci, bo nawet mu do piet technika i doswiadczeniem nie dorastacie.
    być może pominąłes moją czy Tomka wcześniejszą wypowiedź, bo widzę, że zarejestrowałeś się tylko po to, aby udowodnić, że na waszym forum macie rację. Powinieneś zwrócić uwagę, że tutaj opinie są różne, a to jest podstawa zdrowej dyskusji.

Niestety, tracisz wiarygodność (a szkoda ) bo ani się nie przedstawiłeś, ani nie napisałeś ile masz lat i gdzie mieszkasz. Skąd możemy wiedzieć, że nie jesteś zakompleksionym klakierem owego bono, który musi nam tu trochę popluć w kaszę dla zasady

A co do samego bono - napisałem wcześniej, że jego prace mi się podobają. Natomiast mam dwie uwagi krytyczne. W dużej mierze nie jest to już fotografia tylko wprawa w stosowaniu PS (czyli nie ma mowy o odbitkach, bo w analogu - o tak na naszym forum onanisów sprzętowych robi się również zdjęcia w analogu - by wymiękł w większości przykładów). Po drugie fakt, że chwali się uczestnictwem w przedsięwzięciach typu "tato, bo marcin powiedział" niszczy całą otoczkę artysty i czyni z niego bardziej rzemieślnika (co samo w sobie nie jest niczym złym)
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

A tyle razy sobie obiecywałem, że nie będę karmił trolli, brak mi silnej woli :wink:

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Exclamation

Cytat Zamieszczone przez rev
    reasumując: ja nie widze tu pretekstu do wzniecania durnych wasni miedzy dwoma społecznosciami o roznych priorytetach sprzetowo-estetycznych i kropka, wy widzicie?
    zgadzam się w 100% dlatego może byłoby lepiej, aby któryś z moderatorów zamknął ten niezbyt przemyślany IMHO wątek. Choćby dlatego, że plując na innych (niezależnie od tego czy sa tego warci czy nie) niszczymy dobrą opinię o nas samych i naszym forum.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    zgadzam się w 100% dlatego może byłoby lepiej, aby któryś z moderatorów zamknął ten niezbyt przemyślany IMHO wątek. Choćby dlatego, że plując na innych (niezależnie od tego czy sa tego warci czy nie) niszczymy dobrą opinię o nas samych i naszym forum.
    a na zgode rzucmy jedna elka i jednym kompaktem o sciane !
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Pomysł z zamknięciem dobry, ale tego nie zrobie, bo zaraz, że cenzura, że dławienie wolności itd.

Poproszę za to wszystkich, żeby nie obrażali się nawzajem, nie wyzywali od trolli, nie prosili o pokazywanie zdjęć, miejsc urodzenia, czy aktów chrztu.

Cytat z "Rev" podany przez Kubę chyba najlepiej podsumowuje sprawę?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

http://foto.fotoarts.pl/viewtopic.php?t=6971

kabareciarze

cytat z fotoarts:
    "dla mnie canon-board, to nastepny serwis pokroju bash.org.pl, czy joemonster.org"

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Nie myślałem że spowoduje tym taki szum ... wiem niektórzy powiedzą że mało domyślny jestem.

Chodzilo mi tylko o typ dysputy o puszkach (soz ale wypowiedzi są słabe) ja nie śledzę innych "może poza m42" i się zdziwiłem.

Nie chodziło mi bynajmniej aby wywołać efekt lepszego miejsca czy lepszej dyskusji. Nie widziałem fotek moderatora i nie o nie mi chodziło.

To taki bardziej kiepski żart w niedziele rano.

Przepraszam jak za moher (ciekawe jak to sie pisze?) że kogoś zantagonizowałem

http://foto.fotoarts.pl/viewtopic.php?t=6971

Poczytałem i zrobiło mi się głupio trochę ....
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 04-12-2005 o 21:23

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów