Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: nie wytrzymałem .... inne forum

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Może zakończymy wątek i obie strony zakopią topór wojenny? Bo już się powoli robi dość nie miło.Tylko o krok od obrzucania mięsem naszych userów...
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Publius
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    .

Niestety, tracisz wiarygodność (a szkoda ) bo ani się nie przedstawiłeś, ani nie napisałeś ile masz lat i gdzie mieszkasz. Skąd możemy wiedzieć, że nie jesteś zakompleksionym klakierem owego bono, który musi nam tu trochę popluć w kaszę dla zasady

zarejestrowalem sie na szybko i nie zdazylem dopisac. niby czego sie mam wstydzic?

a klakierem nie jestem - po prostu znam go z forum odrobine wiecej niz Wy

a z tym calym warszawiakiem mmsza czy jakos tak juz koncze dyskusje. zeby ja kontynuowac musialbym sie znizyc do Twojego poziomu, a tam juz wygrywasz doswiadczeniem. EOT

na dzisiaj koncze, moze jutro wpadne, bo calkiem tu milo dobranoc wszystkim.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Ponieważ ten wątek uwarzam z osobistą porażkę ;-) - Oficjalnie jako założyciel prosze o zamknięcie

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Publius
    zarejestrowalem sie na szybko i nie zdazylem dopisac. niby czego sie mam wstydzic?

a klakierem nie jestem - po prostu znam go z forum odrobine wiecej niz Wy

a z tym calym warszawiakiem mmsza czy jakos tak juz koncze dyskusje. zeby ja kontynuowac musialbym sie znizyc do Twojego poziomu, a tam juz wygrywasz doswiadczeniem. EOT

na dzisiaj koncze, moze jutro wpadne, bo calkiem tu milo dobranoc wszystkim.
    PAJAC

Publius
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza
    PAJAC
    no a nie mowilem? :wink:

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    Ponieważ ten wątek uwarzam z osobistą porażkę ;-) - Oficjalnie jako założyciel prosze o zamknięcie
    na takie dictum mogę zrobić tylko jedno.

jednocześnie witam wszystkich gości z drugiego forum. Mam nadzieje, że jakieś korzyści z tego niefortunnego wątku mogą jednak się pojawić.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów