9 fajney moment, chociaz moznaby to lepiej skadrowac (tylko ze pewnie stracilibysmy moment)
9 fajney moment, chociaz moznaby to lepiej skadrowac (tylko ze pewnie stracilibysmy moment)
Kilka luźnych fotek zrobionych podczas marszu, raczej portretowo niz reportażowo, w dodatku pogoda fatalna, co chwile padało no i nie przygotowany byłem zupełnie, przy sobie miałem jedynie obiektyw 50 1.2, żadnych zoomów, niestety. Nie mniej jednak, jak co roku było genialnie, a poniżej kadry które mam nadzieję w chociaż małym stopniu oddadzą klimat jaki panował w trakcie tego eventu![]()
1. Kapłanka
2. Czarne stopy, czerwone dłonie
3. Skwarek
4. Gothic Zombie Princess
5. Co mi siedzi w głowie
6. 28 dni później
7. Oko na zaworek
8. Grrrblghhhh
9. Panama zombie
10. Blind fury
oraz na koniec gość, który był totalnie nieustraszony i ma mój absolutny i wieczny rispekt:
11. Mistrz reportażu
Mam nadzieję, że mimo wszystko coś tam się komuś spodoba albo przynamniej uda mi się troszkę rozpromować tę genialną imprezę.![]()
z tego setu 7 najlepsza
Pozdrawiam.
5D+20D+C35f2.0+C85f1.8+N180f2.8
Pozdrawiam Michal
jak na mój gust sory ale to zwykła pstrykanina nie mam to nic wspolnego z reportażem nic nowego nie wnoża zdjecia sie dobrze oglada ale fotoreportera bym tego nie nazwał polecam potpatrzenie mistrzów jak oni to robia napo image , Damian Kramski ,Tomasz Tomaszeski pozdrawiam
Jak dla mnie bardzo fajne zdjęcia, podoba mi się oddzielenie głównych bohaterów zdjęć głębią ostrości, oby tak dalej!![]()
Lubie takie "wyprane" kolorki z przesunietym poziomem czerni. W 5tce plaszczyzna GO dobrze trafiona. Pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
50mm 1.2. Chryste Panie.. też bym chciał :-D
Ostatnio edytowane przez tmeks ; 01-08-2011 o 13:17 Powód: Automerged Doublepost
FajneFajne.
Fajne i zdjęcia i to co na zdjęciach
Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.
Dzięki śliczne
Z wczoraj, z nowego szkiełka:
12.
http://img707.imageshack.us/img707/3171/reader1s.jpg
pkt 9 regulaminu CB.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 06-08-2011 o 12:25