Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: canon 500d / ustawienie tryby MF manual focus

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

kurde mialem nie pisać ale jak jeszcze nie spie to sobie pozwole na jedno pytanie

czy ludzie którzy kupują lustrzanki są szczęśliwi?Ten wątek jak i wiele innych pokazuje że nie, zauwazmy jedne z ostatnich tematow tutaj założone są przez osoby tylko po to aby zapytać się o problem z aparatem, nie logują sie w celu nauki, rozmowy , zamieszczania zdjęć tylko dlatego że mają problem którego tak naprawde nie ma , problemem jest brak wiedzy ja ww. wypadku,

Rada dla kazdego amatora albo kazdego kto chce kupic lustro i czyta ten temat , jezeli twoje zycie jest pełne szczescia, milosci, masz w domu labradora a wakacje spędzasz grając z synem w piłkę nie kupuj lustrzanki zniszczy ci życie i rozbije rodzine , dostaniesz apopleksji a nawet sam Bóg da ci facepalma...
    Jeżeli zaś jesteś chorym psychicznie cierpiącym na problemy z osobowością, mającym komplek mniejszości i jedynym celem w twoim życiu jest podniesienia swojej rangi społecznej w oczach innych za wszelką cenę poprzez pokazanie rzeczy jakie kupujesz lustrzanka to dla ciebie idealny aparat

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    ..... problemem jest brak wiedzy ja ww. wypadku,

[....]Jeżeli zaś jesteś chorym psychicznie cierpiącym na problemy z osobowością, mającym komplek mniejszości i jedynym celem w twoim życiu jest podniesienia swojej rangi społecznej w oczach innych za wszelką cenę poprzez pokazanie rzeczy jakie kupujesz lustrzanka to dla ciebie idealny aparat
    Racja, racja....dobrze powiedziane.

A za "brak wiedzy" to ja bym nie rugał i cierpliwie tłumaczył, tylko lał po mordzie, bo to szkoda słów....my tu o wiele za cierpliwi jesteśmy na tym forum...

Coś już napisał Awatar SergioM
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Shingo...Amen!!
    EOS 5DmkII | EOS 600 | EF 28 f/1.8 USM | EF 50 f/1.4 USM | EF 135 f/2.0 L USM
    PowerShot S95 | AE-1p | Canonet QL19 GIII
    SergioM

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Shingo - dobry post
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr_bonzo Zobacz posta
    W canonie AF/MF masz na obiektywach i na lepszych body.
    Zainteresowało mnie to "na lepszych body". Czy mogę prosić o wskazanie, na których?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Zainteresowało mnie to "na lepszych body". Czy mogę prosić o wskazanie, na których?
    Ja też mam jakieś takie słabsze chyba
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Coś już napisał

Domyślnie

@dinderi, @Handelson: moze sie mylilem z tymi lepszymi body, zapamietalem ze 1D itp, maja przelaczniki na body (http://www.kenrockwell.com/canon/ima...k-iii-rear.jpg)

Ja też mam jakieś takie słabsze chyba
    Byle soniacz jest lepszym body od twojego [w kwestii AF na body]

Miasto
    Piła

Domyślnie

Byle soniacz jest lepszym body od twojego [w kwestii AF na body]
    A po kiego grzyba mi taki przełącznik na body skoro mam go na szkłach?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ty chyba raczej nie wiesz co to takiego przycisk AF ON i tu leży problem
    Ostatnio edytowane przez Handelson ; 17-11-2010 o 17:06 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał

Domyślnie

Ojtam ojtam - pisalem o tym przycisku z pamieci - i sie pomylilem.

Miasto
    Piła

Domyślnie

Ojtam ojtam - pisalem o tym przycisku z pamieci - i sie pomylilem.
    No to może zanim zaczniesz udzielać porad na forum to przeczytasz chociaż jakąś instrukcję do któregokolwiek body canona?
    Bo zamiast pomagać wprowadzasz w błąd tylko ??:

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów