Nie wiem jak z Lechem, ale kazdy przyzwoity klub jak np. Legia Warszawa ma regulamin na stronie internetowej. Wynika z niego, że sprzęt profesjonalny to taki co ma wymienną optykę. W zasadzie fotografowanie na terenie takich obiektów jest zabronione bez zgody właściciela. Więc mogliby zabronić używania jakichkolwiek aparatów gdyby zechcieli.
P: Ile kosztuje kiełbaska?
O: Kiełbaska z pieczywem i zestawem to koszt ok.12 zł.
P: Czy można wnosić swoje jedzenie i picie na stadion?
O: Nie wolno wnosić żadnych napojów w butelkach. Można wnieść na stadion swoje jedzenie.
P: Czy mogę wnieść na stadion jabłko?
O: Owoce takie jak jabłka, gruszki czy pomarańcze nie powinny być wnoszone na stadion.
P: Czy na stadion mogę wnieść aparat fotograficzny?
O: Na stadion można wnieść aparat fotograficzny bez wymiennej optyki. Aparat ze wymienną optyką traktowany jest jak sprzęt profesjonalny i nie może być wnoszony na stadion przez kibiców.
P: Czy na stadion można wnieść kamerę?
O: Nie, zgodnie z regulaminem rozgrywek nie można nagrywać meczu kamerą. Dopuszczalne jest nagrywanie komórką czy aparatem fotograficznym.
P: Czy na stadion mogę wnieść parasol?
O: Nie ma takiej potrzeby – wszystkie miejsca siedzące na stadionie są zadaszone.
P: Co się stanie z przedmiotami, które zabrałem na mecz, ale nie mogę wnieść na stadion?
O: Zostaną przechowane w depozycie i oddane po zakończeniu meczu.