Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Aparat na meczu

Domyślnie Aparat na meczu

Witam jutro jako kibic wybieram się na mecz Polska - WKS i zastanawiam się czy wniose na stadion moje 30d + 70-200/4 + kit czy lepiej nie probowac i od razu szukać po znajomych jakiejs małpki? chodzi tylko o fotki pamiątkowe naszej grupy z trybun

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Mam ten sam problem. Nigdzie w sieci nie znalazlem jakiegos regulaminu dot. co mozna wniesc konkretnie na tego typu mecz (czy na mecze ligowe). Wolalbym jednak nie zostac odeslany z kwitkiem, albo placic za 'depozyt' który pewnie bedzie kosztowal krocie, a i tak nie mam pewnosci co sie stanie ze sprzetem.

Bywalec
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Nie wiem, jak jest na meczach repry. Na Legię raczej 30d+70-200 nie wniesiesz. Jest tam bodajże jakiś punkt regulaminu, który mówi że nie można posiadać profesjonalnego sprzętu foto...Tylko, że o tym czy sprzęt jest profesjonalny decyduje gość z ochrony, który z fotografią ma raczej niewiele wspólnego i jak widzi białą lufę, to od razu sprzęt leci do depozytu (pod gołym niebem). Dlatego ja, chcąc mieć spokojną głowę, zabieram ze sobą w sektor rodzinny Fuji HS10.

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

jesli masz, to wez cos mniejszego niz 70-200, bo na bulgarskiej na bank ci wezma

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie Tylko na bułgarskiej, wszędzie wezmą.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

jest na to jakis punkt regulaminu? Bo na LE z kiedy grał Lech z MC mase ludzi na trybunach z naprawde dobrym sprzetem widzialem, dlatego sie zastanawiam jak to jest.

Domyślnie

no to lepiej nie biore. załatwiłem jakiegoś coolpixa bo fotki i tak mają być tylko pamiatkowe dla ekipy. coś krótszego by sie znalazło ale nie ma co bo rzeczywiście gość z ochrony bedzie pokręcony i nie wejde (bo zostawianie sprzętu mi się nie widzi) a co do legii to dobrze wiedziec bo na wiosne się wybieram

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Jak butelki 0,5l wniesc nie mozna to z aparatem wejdzie?

tak swoja droga to dosyc glupi przepis, o ile butelka moze rzucic w kogos na murawie to takim aparatem watpie (raczej bedzie szkoda), a zdjec sensownych bez dobrego miejsca i 300-400mm sie nie wyniesie....
    wiec po co ten zakaz?

ps. swoja droga pamietam, ze jeszcze na starym stadionie w Lubinie, na ekstraklase, mozna bylo luzem wchodzic z eLkami

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Nie wiem jak w Polsce ale byłem z całym plecakiem sprzętu na Camp Nou, na ligowym meczu Barcy.
    Cóż, może nasze "gwiazdy" nie życzą sobie żeby je fotografować.
    Ale nie martw się, przynajmniej nie rzucisz ze złości sprzętem o ziemię po kolejnej pięknej akcji naszego zespołu.

Domyślnie

ja tam wielkim fanem piłki nie jestem.jade raczej dla towarzystwa z kumplami. po prostu lubie ta atmosfere z trybun czasami,

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów