no dalej koledzy z piątkami na pokładzie!!!
zachwalać!!!![]()
no dalej koledzy z piątkami na pokładzie!!!
zachwalać!!!![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Już nie kombinuj - napisałem, że w tym zestawie była by to jedyna rzecz na korzyść Canona.
Pewnie i takWiem że "siudymuję" (bez urazy Siudym - to nie do Ciebie
). Wpadnę tu po premierze 5dmkIII, pogadamy... nie powiem że po premierze nowego, rewolucyjnego szkła z C na obudowie - mógłbym się już tu nie pojawić...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ja słyszałem nową wersję:
Chcesz robić fajne zdjęcia - kup Canona
A chcesz robić fajne zdjęcia i mieć dobry sprzęt?
Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 15-11-2010 o 21:16 Powód: Automerged Doublepost
Entuzjastyczny Neofita
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
no chyba że tak
canon 5Dm2 ma tylko jedną wadę - jest 2X za drogi, a tak to nic tylko chwalić, szczególnie obrazek, który generuje. kurcze zaczynam czuć, że coś tracę ;-)
a reszta magii? - to oczywiście obiektywy serii L...jak kogoś stać (ma taką potrzebę) niechaj kupuje i się nie zastanawia.
pozdrawiam.
Jestę fotografę
No dobra.. nie bierz 5tki, wez d700
Prawda jest taka, ze jak zdania podzielone to obydwa te aparaty sa ok. Zreszta Panowie i jedym i drugim da sie robic zdjecia. Po co ta bitwa?
Autor pyta o D700 albo 5D mkII, wiec nie zadecyduje co mu bardziej potrzeba - fimow, cz af i tyle.
6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4
bo magia tak naprawdę jest w głowie , a aparat tylko pozwala ją wyzwolić. no ale w dalszym ciągu polecamy 5Dm2 :razz:
Jestę fotografę
Zacznij od szkieł które Ci są niezbedne i zobacz który system je oferuje a czy kupisz to czy tamto to i tak będzie dobrze,jeden i drugi aparat robią super zdjęcia,poogladaj zdjecia na forum w galeriach dużo ludzi ma 5d poogladaj na nikoniarzach tam dużo ludzi ma d700 i bedziesz wiedział
EOS + L i kupa gratów ...