Czy można już mówić o trendzie wyprzedawania ? cos dużo ogłoszeń o sprzedazy tego szkiełka sę pojawia (giełda, allegro), czy po pierwszych zachwytach otwierają się oczy?:-D
Czy można już mówić o trendzie wyprzedawania ? cos dużo ogłoszeń o sprzedazy tego szkiełka sę pojawia (giełda, allegro), czy po pierwszych zachwytach otwierają się oczy?:-D
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Hmmm....
No skąd....
Ja jestem zachwycony tym szkłem. Ale myślałem, że po zakupie przejdzie mi chęć na fiszaja. A nie przeszła.
Myślę, że większość sprzedających po prostu pozbywa się szkła, którym nie da się robić setek zdjęć. Tak samo jest z obiektywami fisheye.
Myślę, że najczęstszym powodem są przemyślenia:
"Najrzadziej używam Samyanga 14, sprzedam go, kupię obie fisheye/24mm/35mm/70-200..."
Dosłownie minuty temu założyłem wątek do wrzucania zdjęć z ww Samyanga.
http://canon-board.info/showthread.php?t=71164
ja musiałem sprzedać swojego fisha((((( ale z bólem serca
świetne szkło było
No właśnie widać ostatnio tendencje do sprzedaży i 14mm i 8mm...ludzie się dziwnie tego pozbywają...sam ostatnio myślałem nad fishem 8mm ale zastanawiam się jak cześto bym tego używał i czy potrzebny mi dodatkowy balast w torbie w postaci takiego szkła ...
EOS + L i kupa gratów ...
nieee, tylko dlatego że kupiłem 5D i fishaj przestał kryć
To może teraz będzie warto kupic do 5d nowe 35mm samyanga ??nieee, tylko dlatego że kupiłem 5D i fishaj przestał kryć![]()
EOS + L i kupa gratów ...