Jak by nie patrzeć internet kłamie. Na wystawie jest zupełnie co innego niż pod linkiem. Chyba się wybiorę w sobotę. Po przeczytaniu tak autorytatywnej wypowiedzi dinderi nie może być inaczej.
allxages- sorry, że pytam. Jesteś z Wrocławia?
Jak by nie patrzeć internet kłamie. Na wystawie jest zupełnie co innego niż pod linkiem. Chyba się wybiorę w sobotę. Po przeczytaniu tak autorytatywnej wypowiedzi dinderi nie może być inaczej.
allxages- sorry, że pytam. Jesteś z Wrocławia?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Od lata kombinuję jak tu zrobić plener we Wrocławiu lub okolicach. Stąd moje pytanie. Dyskutowałem na ten temat na innym Forum i pewnie znalazło by się trochę chętnych. Do tego znam też parę osób pozytywnie zakręconych z Wrocławia. Dlatego pytałem.
Super! Ekstra!
Mirek, dzięki za informacje i za repo!!
Zdjęcia super! Bardzo dobre BW!
Sergiusz, jestem przekonany, że nasi forumowi specjaliści od odnajdywania "czerwonych kokard", dopatrzyli by się na tych zdjęciach wielu dyskwalifikujących niedociągnięć. Np., że wirnik helikoptera nie jest odpowiednio rozmazany, albo gdzieś tam w rogu kadru niewystęplowano dłoni "niewiadomokogo". Nie mniej, dla mnie ten czas nie był stracony i myślę, że dla Ciebie równiez nie będzie.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Dopiero teraz zajrzałem na stronę Newsweek'a.
Na wystawie sa zupełnie inne zdjęcia. Z tych, które pokazuje Newsweek mozna na żywo zobaczyć może 6.
Poza tym Newsweek pokazuje te zdjęcia w sposób strasznie chaotyczny i nie dziwię sie, że Sergiusz może je odbierać, tak jak odbiera. Zdjęcia na wystawie poukładane sa w konkretne historie, czasem dwu, czasem cztero, a czasem więcej obrazowe. Każdy set jest czymś innym. Wydaje mi się, że sposób w jaki zaprezentował to Newsweek wyrzadza krzywdę całemu reportażowi.
Żałuję jednak, że wielu ze zdjęć na stronie Newsweeka nie ma na wystawie.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
---Moje zdjecia na FB---
to wezme lxa zeby miec karte wjazdubo lufek to za nic nie chcialoby mi sie targac
![]()
Idziemy jutro:-D