Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS
Graj!
Byliśmy wczoraj. Coś mnie jednak zaniepokoiło. Adam zna powód mojego niepokoju. Przespałem się z tematem, prześpię się jeszcze raz i w poniedziałek podzielę się pewnym spostrzeżeniem. Nie mniej wystawa jest godna uwagi i warta odwiedzenia.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Jeśli zastanawaiasz się nad tym największym zdjęciem... Rigamonti mówił, że to jedno z bardzo niewielu, które zrobił w jpg. Te dziwne krawędzie - wokół brody szczególnie - mogą brac sie właśnie stąd.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
W tym zdjęciu akurat co innego mnie zaniepokoiło niż broda a mianowicie prawa klapa na zdjęciu. To dziwna wystawa bez obecności autora zdjęć jako narratora trudna w odbiorze. Z jednej strony sporo zdjęć a z drugiej jakby brakowało.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Takie odłoszonko wyczytałem:
"Uwaga, uwaga! „Afghanistan Now!” trwa! Przedłużamy wystawę co najmniej o tydzień, czyli do 4 grudnia! Bo wielkie zainteresowanie publiczności! Zapraszamy: ul. Marszałkowska 62 lok 6, Warszawa fundacjasztuczna@gmail.com"
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---