Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Displex - pasta polerska do wyświetlacza

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar raaf
    Miasto
    3 City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietro.s Zobacz posta
    nie wiem jaki ekran chcesz polerować, ale np. w lustrzankach na wyświetlaczu jest warstwa antyodblaskowa i jak zaczniesz to polerować to dopiero się narobi. Chyba, że to chodzi o górny wyświetlacz z parametrami albo o telefon...

Ekran w a40 i klika szybek w telefonach Chyba najpierw spróbuję u zaprzyjaźnionego zegarmistrza ( czasem meldował mi po wymianie baterii że "spolerował szkiełko" ) ,może będzie mógł i w tym temacie pomóc
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    kiedyś używałem tej pasty do wyświetlaczy w telefonach. niestety w większości z marnym skutkiem bo zanim rysa ulegała zatarciu to w miejscu polerowania szybka wyglądała tak, jakby ktoś ją - nie wiem jak to określić - przypalił ogniem. Tak jakby roztapiała się a robiłem to naprawdę delikatnie i starannie...
    to tak na wypadek, gdybyś naczytał się reklam i chciał to robić po raz pierwszy.
    Może niewłaściwego materiału użyłeś?

Chce to zrobić po raz pierwszy - popróbuję na starych szybkach ( jeśli się nie uda trudno kupię nowe ) z a40 gorzej będzie.

Ale najpierw do zegarmistrza
    Ostatnio edytowane przez raaf ; 15-11-2010 o 01:12 Powód: Automerged Doublepost
    350d zagripiony +kit+70-300 APO DG Sigma, 17-50 Tamron +nadal brak umiejętności

Uprawnienia umieszczania postów