Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Displex - pasta polerska do wyświetlacza

Coś już napisał Awatar raaf
    Miasto
    3 City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietro.s Zobacz posta
    nie wiem jaki ekran chcesz polerować, ale np. w lustrzankach na wyświetlaczu jest warstwa antyodblaskowa i jak zaczniesz to polerować to dopiero się narobi. Chyba, że to chodzi o górny wyświetlacz z parametrami albo o telefon...

Ekran w a40 i klika szybek w telefonach Chyba najpierw spróbuję u zaprzyjaźnionego zegarmistrza ( czasem meldował mi po wymianie baterii że "spolerował szkiełko" ) ,może będzie mógł i w tym temacie pomóc
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    kiedyś używałem tej pasty do wyświetlaczy w telefonach. niestety w większości z marnym skutkiem bo zanim rysa ulegała zatarciu to w miejscu polerowania szybka wyglądała tak, jakby ktoś ją - nie wiem jak to określić - przypalił ogniem. Tak jakby roztapiała się a robiłem to naprawdę delikatnie i starannie...
    to tak na wypadek, gdybyś naczytał się reklam i chciał to robić po raz pierwszy.
    Może niewłaściwego materiału użyłeś?

Chce to zrobić po raz pierwszy - popróbuję na starych szybkach ( jeśli się nie uda trudno kupię nowe ) z a40 gorzej będzie.

Ale najpierw do zegarmistrza
    Ostatnio edytowane przez raaf ; 15-11-2010 o 01:12 Powód: Automerged Doublepost
    350d zagripiony +kit+70-300 APO DG Sigma, 17-50 Tamron +nadal brak umiejętności

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Kiedyś za komuny nacierało się płyty analogowe czarną pastą do butów aby miały połysk i wyglądały jak nówki sztuki. Zero rys. kupując płytę trzeba było mieć nosa i dobrze ją obwąchać bo pasta do butów nieźle capiła. Teraz kupując cyfrową używkę należy zwracać uwagę czy nie śmierdzi miętą?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Coś już napisał Awatar raaf
    Miasto
    3 City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Kiedyś za komuny nacierało się płyty analogowe czarną pastą do butów aby miały połysk i wyglądały jak nówki sztuki. Zero rys. kupując płytę trzeba było mieć nosa i dobrze ją obwąchać bo pasta do butów nieźle capiła. Teraz kupując cyfrową używkę należy zwracać uwagę czy nie śmierdzi miętą?
    Dla siebie to robię.
    Sądzisz, że ktoś kupi używanego Canona PowerShot a40?
    350d zagripiony +kit+70-300 APO DG Sigma, 17-50 Tamron +nadal brak umiejętności

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów