Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Statyw Manfrotto 718B

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

ale 029 powinna byc solidniejsza

Domyślnie

dzieki
    jeszzce jedno pytanko bo tak czytam czytam o tych statywach a ze jest tych manfrotto kilka nascie modeli i biorac te z tego przedziału cenowego to niby niczym sie nie roznia to dlaczego własnie ten model spełni moje oczekiwania i czy macie mieliscie z tym do czynienia
    przepraszam ze mecze ale niechciał bym wydac 800 zł zeby to lezało w bagazniku a ja dalej bede podpierał sie o ławki i murki

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

chociażby dlatego - gwarantuje niezwykłą stabilność sprzętu o masie całkowitej do 6kg.

Domyślnie

Moje pytanie nie miało juz sensu bo nie doczytałem tego czego trzeba bo widziałem 2,4 kilograma i to mi nie dawało spokoju a to chodziło o wage musze sie napic kawy dzieki bardzo za pomoc wiem co juz mam kupic

Hubert
    Guest

Domyślnie

kurde...a ja jade na jakims tanim statywie...
    ale na razei mi styka, wszak tylko CANON EOS 300+ 28-80 do tego brak lampy

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

jeśli ktoś chce oszczędzić, a kupić coś dobrego, to zachęcam do zainteresowania się statywami i głowicami firmy GoldPhoto. Jest to wierna kopia Manfrotto zrobiona w Chinach pod chińską marką. Klasyczny reverse engineering
    Widziałem osatnio mój monopod i jest podrobiopny idealnie. W przypadku solidnego statywu z dużą głowicą oszczędzamy kilka stówek.
    Tutaj to można kupić, choć przypuszczam, że da się taniej znaleźć.http://www.foto-tip.pl/sklep/index.php?cPath=58
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów