ale 029 powinna byc solidniejsza
ale 029 powinna byc solidniejsza
dzieki
jeszzce jedno pytanko bo tak czytam czytam o tych statywach a ze jest tych manfrotto kilka nascie modeli i biorac te z tego przedziału cenowego to niby niczym sie nie roznia to dlaczego własnie ten model spełni moje oczekiwania i czy macie mieliscie z tym do czynienia
przepraszam ze mecze ale niechciał bym wydac 800 zł zeby to lezało w bagaznikua ja dalej bede podpierał sie o ławki i murki
![]()
chociażby dlatego - gwarantuje niezwykłą stabilność sprzętu o masie całkowitej do 6kg.
Moje pytanie nie miało juz sensu bo nie doczytałem tego czego trzeba bo widziałem 2,4 kilograma i to mi nie dawało spokoju a to chodziło o wage musze sie napic kawy dzieki bardzo za pomoc wiem co juz mam kupic![]()
kurde...a ja jade na jakims tanim statywie...
ale na razei mi styka, wszak tylko CANON EOS 300+ 28-80 do tego brak lampy![]()
jeśli ktoś chce oszczędzić, a kupić coś dobrego, to zachęcam do zainteresowania się statywami i głowicami firmy GoldPhoto. Jest to wierna kopia Manfrotto zrobiona w Chinach pod chińską marką. Klasyczny reverse engineering
Widziałem osatnio mój monopod i jest podrobiopny idealnie. W przypadku solidnego statywu z dużą głowicą oszczędzamy kilka stówek.
Tutaj to można kupić, choć przypuszczam, że da się taniej znaleźć.http://www.foto-tip.pl/sklep/index.php?cPath=58