a ja to lupilem w tesco w manchesterze hehe kij z tym czyje.. ale dobre![]()
a ja to lupilem w tesco w manchesterze hehe kij z tym czyje.. ale dobre![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
drazac temat na google smiem twierdzic akustyk ze sie myliszhttp://www.kumala.com
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
bonk: juz pedzeZamieszczone przez bonk
ja musze sie zadowalac czyms takim ...czyli szumami i nieostroscia
to Ty miej litość. wsiadaj na bajsylka i dawaj tutaj, cieplutki miodzio długo nie postoi.Zamieszczone przez Jurek Plieth
...
ojjj chłopaki... 3 strony OTmasakra ;] was to na pale powinni ponabijac
![]()
Ja jednak najchetniej to chyba Warsteinera ktorego poznalem mieszkajac za Odra a po tej stronie Atlantyku to jeszcze bardziej mi smakuje bo stanowi ladny kontrast do tego czegos co Amerykanie nazywaja piwem (Bud Light, itp.). Gdybym sie chcial napic wody to bym odkrecil kran...
Chwala Germancom za szlachetne piwko.
No chyba ze cos mocniejszego na rozgrzewke to moze byc to
albo i winko o ile znajdziecie mi dobre Chateauneuf-Du-Pape...
Gośc pstryka chyba dla Canon'a, bo ta pani:
http://www.pbase.com/r_p/image/50325001
Była na oficjalnych samplach Canon'a dla 5D.
Chyba... Nie jestem jeszcze trzeźwy, więc mogło mi się coś rypnąć.
TOPOL - podlinkowałeś foto z 5D i teraz sie pogubiłem o co w tym topicu chodzi![]()
A, to jest fotka z tej samej galerii do której link zapodany jest w pierwszym poście :-)Zamieszczone przez Auwo
A swoją drogą ciekawe dlaczego Iczek zapodał fotkę jakiegoś faceta, przecież tam tyle ładnych pań...
Może dlatego, że tylko ta była traktowana USM i od razu zauroczyła go ostrością ;-)