-
broń boże nie mam im nic za złe, wyrazili swoją opinię - szczerą, to się dla mnie liczy. chciałbym również zdementować jakiegokolwiek rodzaju plotki nt. mojej rzekomej "głębokiej kieszeni". bynajmniej tak nie jest. nie jest kolorowo, ale wiążemy koniec z końcem. moje osiemnaste urodziny i prezent bynajmniej nie jest sponsorowany tylko i wyłącznie przez moją rodzinę bo również przeze mnie samego. po to pracowałem w wakacje, żeby sobie kupić coś fajnego na urodziny. otóż budżet jakim będę dysponował to mniej więcej: 1000zł + 450D z kitem i jakimś bzdurami, które do niego kupiłem i które sprzedam plus urodziny i święta. jaki to będzie budżet? możemy tylko spekulować. odniosę się również do zakupu MKII, tak, ma to być używany egzemplarz, może nawet bardzo. skoro jednak FF odpada, w takim razie bierzemy się za szkła. na pewno marzy mi się 24-105L i coś szerokiego. jestem "zatrudniany" jako szkolny fotograf więc coś odpowiedniego by się również przydało. podoba mi się ta 11-16. tylko ciekawi mnie, które z tych obiektywów wymienionych przez innych userów MOŻNA czy też BEZPIECZNIE jest brać używane.
Uprawnienia umieszczania postów