Cytat Zamieszczone przez N00bek Zobacz posta
Jestem za!

Za każdym razem kiedy czytam tego typu wypociny, to krew normalnie mnie zalewa. Ja na swoje 18-ste urodziny sam pracowałem, a jeśli chodzi o prezent to dołożyłem jeszcze do niego.
nie chce zeby ktos zrozumiał mnie źle, nie mam za złe ze ktos ma kase i stać go na drogi sprzęt, im lepszy sprzet tym wieksze mozliwosci daje nam to, mnie bardziej denerwuje tutaj tylko to ze jezeli ktos fotografuje, (nie uwierze w to ze nie czytasz for i nie ogladasz samych aparatów, nawet moja matka cos wie nie siedząc w fotografii bo to normalne podczas przeglądania internetu) ktos ma grubą kasę do wydania to lepiej zeby zrobi swiadomy wybór na podstawie własnych potrzeb i własnego widzimisię a nie na podstawie wypowiedzi osóbz for internetowych które bardzo często mają za złe że ktoś jest bogatszy niż on, dodatkowo na forum bedziesz mial milion różnych opinii z czego tak naprawde żadna nie da ci nic do myślenia tylko każda da ci odrębny pogląd i spowoduje zagmatwanie w wyborze jeszcze większe niż przed założeniem tematu. taki mały OT