Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: co kupić?

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    oznacza to ze twoja wiedza na ten temat jest tak ograniczona jak umysł dziecka po porodzie, co byś nie kupił i tak niewiesz co kupisz, bedziesz sie sugerował tym co ci doradza na forum , a ja sie wybije i polece ci hasseblada, ktoś za mną?
    Jestem za!

Za każdym razem kiedy czytam tego typu wypociny, to krew normalnie mnie zalewa. Ja na swoje 18-ste urodziny sam pracowałem, a jeśli chodzi o prezent to dołożyłem jeszcze do niego.
    Tak wielkiego skoku cenowego jeszcze nie widziałem.
    Zadaj sobie podstawowe pytanie, czego Ci brakuje w 450D? Naprawdę czego Ci brakuje?
    - jakości? Wymień szkło.
    Naczytałeś się o FF, fajnie ale co Ci po FF skoro szkła będziesz miał nic nie warte. Jest pełno ludzi co z 450D wyciągają cuda.

Napisałeś o motosporcie. Chcesz spróbować swoich sił? Zainwestuj w coś dłuższego, bo 50/1.8 do tele chyba się nie zalicza. 70-200/4L i masz ładny zestaw. Nie podoba się kit, to dokup do niego 17-50/2.8 i grip i masz pikny zestaw dla każdego.

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez N00bek Zobacz posta
    Jestem za!

Za każdym razem kiedy czytam tego typu wypociny, to krew normalnie mnie zalewa. Ja na swoje 18-ste urodziny sam pracowałem, a jeśli chodzi o prezent to dołożyłem jeszcze do niego.
    nie chce zeby ktos zrozumiał mnie źle, nie mam za złe ze ktos ma kase i stać go na drogi sprzęt, im lepszy sprzet tym wieksze mozliwosci daje nam to, mnie bardziej denerwuje tutaj tylko to ze jezeli ktos fotografuje, (nie uwierze w to ze nie czytasz for i nie ogladasz samych aparatów, nawet moja matka cos wie nie siedząc w fotografii bo to normalne podczas przeglądania internetu) ktos ma grubą kasę do wydania to lepiej zeby zrobi swiadomy wybór na podstawie własnych potrzeb i własnego widzimisię a nie na podstawie wypowiedzi osóbz for internetowych które bardzo często mają za złe że ktoś jest bogatszy niż on, dodatkowo na forum bedziesz mial milion różnych opinii z czego tak naprawde żadna nie da ci nic do myślenia tylko każda da ci odrębny pogląd i spowoduje zagmatwanie w wyborze jeszcze większe niż przed założeniem tematu. taki mały OT

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Jestem za!

Dobrze że nie ma jak w tych głupich programach moje super-słodkie 16 urodziny gdzie dzieci dostają auta itp Wypasiony sprzęt foto wzbudziłby na ich twarzach grymas bólu i wściekłości a na tym forum posypałoby się pewnie trochę czerwonych kartek i banów.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Masz jakieś kompleksy czy co? To że kogoś stać na drogi aparat (lub pewnie rodziców) to źle? Typowo polskie - jak ktoś się wychyli, kogoś stać na coś to... pociągną w dół - po co ci? o ty burżuju, dla wszystkich równo itp.
    Komuna wróciła? Większej bzdury nie słyszałem niż ta powyżej.
    Chłopak się grzecznie zapytał a tu zaraz jad... że ma za dużo pieniędzy i go stać. A kto bogatemu zabroni, kogo to obchodzi. Niechby nawet kupił 5Dm2 z 24-70 itp. i rzucił na półkę - no i co z tego?
    Sorry za OT.
    małe-D + eL-ki + nieL-ki + lampka + inne graty

Uprawnienia umieszczania postów