Cytat Zamieszczone przez hxc Zobacz posta
łał. nie wiem gdzie przeczytaliście, że nic nie wiem o tych aparatach.
Jakbyś wiedział co potrzebujesz i czym cechują się te aparaty oraz ktory z nich pasuje najlepiej do twoich oczekiwań oraz gdybyś rozeznał się cenowo jak stoją na allegro lub w sklepach nie zadawał byś głupich pytań...

Cytat Zamieszczone przez hxc Zobacz posta
jestem pod wrażeniem. pytałem tylko, która z opcji będzie najtrafniejsza w tym przypadku.
A my ci podamy kompletnie inne mozliwosci niz optyczne, niz cyberfoto i cala reszta for internetowych... Gdybym zalogował się 5 razy i podał ci różne odpowiedzi byś na nich polegał bo po to w sumie zalozyles temat, a jezeli powiesz mi ze i tak bedziesz sie kierował własnym zdaniem to jestes jeszcze bardziej smieszny bo ten temat bedzie służył tylko pochwałce ze kupujesz drogi sprzęt...

Chłopie troche własnego zaangażowania, to nie worek ziemniaków tylko sprzęt który TY będziesz używał i TY masz wiedzieć cochcesz i to TY masz wybrać ten aparat, a co najważniejsze TY masz za niego zapłacić.

Ja ci radze hasseblada, znasz sie na aparatach focisz 2 lata, bedziesz focić wszystko, poltrzebujesz jakosci, bedzie ********y zaufaj mi