Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: PhotoShop 7.0 CE

Bywalec Awatar teo5ooD
    Miasto
    Świdnica

Domyślnie PhotoShop 7.0 CE

Witam

Mam pytanie może ktoś z was mi pomoże.

Potrzebuję zrobić napis do okoła postaci/człowieka. Chodzi mi o napis który idzie zgodnie z kształtem człowieka/przedmiotu. Nie wiem czy dobrze wam to wytłumaczyłem o co mi chodzi.

Przykład:

Jak położycie dłoń i ja sfotografujecie, zgracie na kompa i chcieli byście dać jakiś txt który będzie szedł tak jak byście sobie tą rękę chcieli odrysować

Początki nałogu Awatar SebaWolf
    Miasto
    Warszawa/Mława

Domyślnie

Narzędzie Pen Tool rysujesz ścieżkę, narzędzie tekst najazd na ściężkę i piszesz tak to działa w nowszych wersjach, raczej w tej kwestii nic się nie zmieniło i 7.0. CE powinno być tak samo.

Bywalec Awatar teo5ooD
    Miasto
    Świdnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SebaWolf Zobacz posta
    Narzędzie Pen Tool rysujesz ścieżkę, narzędzie tekst najazd na ściężkę i piszesz tak to działa w nowszych wersjach, raczej w tej kwestii nic się nie zmieniło i 7.0. CE powinno być tak samo.
    Jak Pen Toolem obrysuje postać, daje T i nie pisze zgodnie z linbia narysowana PT ;/

Bywalec Awatar teo5ooD
    Miasto
    Świdnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teo5ooD Zobacz posta
    Jak Pen Toolem obrysuje postać, daje T i nie pisze zgodnie z linbia narysowana PT ;/
    Niestety w 7.0 tego nie ma już znalazłem. W PS CS5 działa. Ale co zrobić by tekst się pisał na gorze ścieżki a nie na dole?

Uprawnienia umieszczania postów