Kredyt można w Euro spokojnie spłacić wcześniej, bez żadnych konsekwencji.
Kredyt można w Euro spokojnie spłacić wcześniej, bez żadnych konsekwencji.
Już wszystko się wyjaśniłoWymiana body od ręki, tyle że nie mieli na magazynie więc dostałem kwit i pojechałem do innego punktu sprzedaży. Tam czekało na mnie nowiutkie body z naładowanym akumulatorem i wszystko dobrze się skończyło
PS: Kiedyś miałem podobną sytuację z odtwarzaczem Mp4 w media markt, wróciłem do sklepu z uszkodzonym sprzętem po 2-3 godzinach i chcieli odsyłać na serwisDochodzenie swoich praw w kulturalny sposób nie pomogło, dopiero niewielka awantura i trochę mocnych słów pomogło
![]()
Wiedziałem, że to się tak skończyGratuluje z nowego(sprawnego) nabytku:-)
EOS
Ale on nie kupił Whirpoola 50D tylko Canona 50D. WIęc jaka to różnica gdzie? Fabryka robi sprzęt, nie sklep..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
żeby się tylko nie zdziwił, że z powodu niedostępności sprzętu (np. koniec produkcji) wymienią towar na nowszy modelnie jeden raz się z tym spotkałem, zawsze byłem miło zaskoczony, tym razem bym łkał jak dziecko..
Ostatnio edytowane przez marceleqs ; 09-11-2010 o 23:09 Powód: Automerged Doublepost
50D + 17-55/2.8 IS USM
Powinni dać od ręki nowy to duży sklep. Jak coś szczera rozmowa z kierownikiem zwykle pomaga.
7D+BGE7, 10-22, 24-105L, 100L, 70-200L II, TCx2III, 580II.
No i dobrze że udało się wymienić,pewnie zasługą jest też to że było to brane na raty i jak byś chciał rozwiązać umowe to za duzo zachodu by było więc od ręki woleli wymienićale to dobrze
EOS + L i kupa gratów ...