Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: (Wątpliwy)Maturzysta pyta ;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canis_lupus Zobacz posta
    Ale jakiś zawód trzeba mieć. a zawód fotograf raczej przyszłościowy nie jest i rodzinę za to ciężko utrzymać
    ... z moich doświadczeń na informatyce wynika że studia gó...o dają, a tak naprawdę skilla zdobywasz w pracy. Jasne są na pewno wyjątki i może na innych uczelniach/wydziałach jest inaczej. Ale myślisz, że jak ktoś pójdzie na coś co go nie jara to sam się za to konkretnie weźmie? Wątpię...
    google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.

Bywalec

Domyślnie

właśnie też chciałem zatrudnić się w studiu aby obserwować jak inni pracują

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja się kształcę w zakresie foto-grafiki-malarstwa, obecnie jeszcze siedzę w plastyku, potem studia w kierunku tzw. multimediów.

Z racji że sam siebie utrzymuję, zarabiam na chleb, aktualnie fotografią prasową, czasem ślubasami i szczerzę nie polecam. Mam zamiar w przeciągu pół roku przerzucić się na grafikę reklamową, bo robienie fot na zlecenia, zwłaszcza w przypadku jeśli jest ich dużo, strasznie wypala cię pod względem fotograficznym. Po prostu ci się nie chce.

Sam za bardzo lubię fotografię, żeby tyle chałturzyć w tej dziedzinie. Pozdrawiam.
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów