Bonk no le my bardzo chetnie zapraszamy !mamy doswiadczenieVenio juz raz sie zlotowal, ja zlotowalem sie az dwa razy hyhy
cos z tego powinno byc
![]()
Bonk no le my bardzo chetnie zapraszamy !mamy doswiadczenieVenio juz raz sie zlotowal, ja zlotowalem sie az dwa razy hyhy
cos z tego powinno byc
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
No pierwszy zlot byl po byku licznyZamieszczone przez thorin
A do meritum i wpraszania sie gdzie mnie nie chca- 17 byc moze bede mogl na zaprzyjazniony slunsk na piwko podskoczyc
byle nie w jakichs ugorach nie wiadomo ile od Katowic :P
Ale raczej nie na dlugo, bo wieczorem juz musialbym byc w Kraku :-/
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
okazuje się Venio że nocleg w Katosach bym se załatwił więc bez obaw...
nie wejde Ci na chate![]()
hehe nie o to chodzi. Chodzi o to ze nie pomiescilibysmy sie. Bo jeszcze w te noc do mnie moja baba przychodziZamieszczone przez marcingreen
i juz miejsce na łózku zajęte... ewentualnie mozesz jeszcze pod biurkiem spac
![]()
Ostatnio edytowane przez Venio ; 02-12-2005 o 02:28
no dla mnie czym później tym lepiej
teraz mam maly zapieprz
@thorin dołączyłeś do świetlistej gromady
...
no Venio, nie chcesz sie spotkac z Birezem ? Wiem ze on Ci dokucza ale to w gruncie rzeczy mily chlopak jestZamieszczone przez Venio
Spoko Birez damy rade, i tak focic mozemy do 16 w plenerku bo pozniej zimno i ****Zamieszczone przez birez
Bonk, mysle ze uda sie to dograc tak zeby jak najwiecej osob bylo, BTW, dzieki za Wallace'a po prostu spadlem z krzesla pozdroZamieszczone przez bonk
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Przy blizszym poznaniu wiele traceZamieszczone przez thorin
**** powiadasz... moze byc interesujacoZamieszczone przez thorin
Tez uwazam ze do twarzy Ci w kiecceZamieszczone przez thorin
![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
przyglądam się Waszej gadce i ręce mi opadają. Zachowujecie sie jak stare baby! jednemu to nie pasuje, drugiemu tamto. Ja się chętnie wproszę na takie piwko i nawet zaoferuję transport dworzec PKP-wybrana knajpa. Niektórzy są z Krakowa, to mogę Was odebrać z Mysłowic- zaoszczędzicie na bilecie- bedę miał po drodze. Też jestem studentem, wiem, że jest nauka i takie tam ale piwko i rozmowa o Canonie i innych ważkich sprawach wydaje się brać górę nad wszystkim innym...
Reasumując, ustalcie między sobą termin (te Wasze osiemnastki, wycieczki zagraniczne i studia) i dajcie mi znać. (zaproście mnie) a transport po Katowicach macie zapewniony.
P.S. Dla tych z Krakowa, jest u nas tematów do fotografowania za trzęsienie. Od industialnych tematów, przez przyrodę i punkty historyczne. Ja osobiście zapraszam do punktu trzech cesarzy, gdzie się stykała granica trzech zaborów. A dla tych co czytali lub czytają "Ludzi bezdomnych" Żeromskiego, chetnie pokażę Sosnowiec. Naprawdę piękne miasto![]()