wybaczcie proszę ale zamieściłem kilka zdjęć i zero odzewu... coś nie gra?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
chyba trzeba więcej wędrowniczka wypić żeby dowiedzieć sie czegoś o sobie....
wybaczcie proszę ale zamieściłem kilka zdjęć i zero odzewu... coś nie gra?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
chyba trzeba więcej wędrowniczka wypić żeby dowiedzieć sie czegoś o sobie....
Ostatnio edytowane przez marc_owy ; 13-11-2010 o 23:37 Powód: Automerged Doublepost
Canon EOS40D,16-35 mm f/2.8L II USM , 70-200 F4 L IS, 430EXII, Tamron 17-50 F2.8XR DiII VC blenda i coś tam jeszcze :-)
Jak kolega ma takie parcie na opinie to niech sobie wybierze bardziej opiniotwórczy portal do publikowania zdjęć.
czuję ironię w Twojej wypowiedzi... nie mam parcia jak to ładnie nazwałeś :-D a jedynie ciekawość. a co do wyboru portalu - cóż pewnie i są inne miejsca gdzie mogę poddać swoje fotografie ocenie... używam jednak Canona, prezentują tu na tym forum swoje zdjęcia inni użytkownicy tego sprzętu więc chyba mnie również wolno to robić prawda? I nie zamierzam z nikim toczyć bojów ani nikogo obrażać... może chciałbym pogadać czasem i tyle.. pozdrawiam serdecznie
Canon EOS40D,16-35 mm f/2.8L II USM , 70-200 F4 L IS, 430EXII, Tamron 17-50 F2.8XR DiII VC blenda i coś tam jeszcze :-)
17 w moim odczuciu bardzo fajne.
jak dla mnie 17 jest lux. pani spod 13 nawet mi się podoba![]()
Pstrykaj dalej i zamieszczaj.![]()