Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 79 z 79

Wątek: 50D w MM za niecałe 3000

Coś już napisał
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Pod koniec zeszłego tygodnia kupiłem z gabloty 50D z Zabrzu w RTVEURo AGD. Jeszcze w sobotę była 1 sztuka w Gliwicach w tym samym sklepie w centrum handlowym Tesco za 2999.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dapp Zobacz posta
    Pod koniec zeszłego tygodnia kupiłem z gabloty 50D z Zabrzu w RTVEURo AGD. Jeszcze w sobotę była 1 sztuka w Gliwicach w tym samym sklepie w centrum handlowym Tesco za 2999.
    a ja w rtv w częstochowie. Myślę, że szukanie aparatu po całej polsce kiedy różnieca w cenie wynosi maks. 10% to strata czasu i pieniędzy na telefony i dojazdy... ale niech każdy robi jak uważa. W rtv body w tej cenie jeste jeszcze do dostania.
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dapp Zobacz posta

W Lublinie za tą cenę jest body z gripem i torbą. Prawie to kupiłem ale znalazłem to samo z 50-tką za 3299 w Katowicach. Po 2 tyg szukania i czekania w końcu mam

a ja w rtv w częstochowie. Myślę, że szukanie aparatu po całej polsce kiedy różnieca w cenie wynosi maks. 10% to strata czasu i pieniędzy na telefony i dojazdy... ale niech każdy robi jak uważa. W rtv body w tej cenie jeste jeszcze do dostania.
    Jak przeczytasz to co napisałem wyżej to zrozumiesz, że warto i różnica nie wynosi 10%... W moim przypadku jakies 700-800zł. A na dojazdy nie wydałem nic bo mimo tego, że do Katowic mam jakieś 600km to skorzystałem z pomocy rodziny

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

50d dostępne znowu w niezłej cenie w e-fotojoker.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    50d dostępne znowu w niezłej cenie w e-fotojoker.
    to było do przewidzenia... przecież nic raptem bez przyczyny nie znika... pojawienie się 60D wymusiło "pochowanie" 50D po kątach.. podejrzewam, że obecna sytuacja ze sprzedażą 60-ki, na którą nikt się nie rzuca jak na świeże bułeczki, sprawia, że 50-ka, a raczej zapasy pochomikowane, wychodzą na jaw.

ciekaw jestem czy to celowa zagrywka sprzedawców, czy spodziewali się mniejszej popularności nowej xxD od poprzedniczki i zrobili, jak zrobili...
    .
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Wystarczy, że czytają CB!
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Domyślnie

Kupiłem tydzień temu w e-fotojoker z przesyłką za 2.877 PLN
    Canon 5d MarkII, Canon 50d, Canon 50mm/1.4, Canon 24mm/1.4II, Canon 70-200/2.8 USM, Canon 580 EXII i dużo innych śmieci.
    Pkt 8 regulaminu forum

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adriandz1 Zobacz posta
    W Lublinie za tą cenę jest body z gripem i torbą. Prawie to kupiłem ale znalazłem to samo z 50-tką za 3299 w Katowicach. Po 2 tyg szukania i czekania w końcu mam

Jak przeczytasz to co napisałem wyżej to zrozumiesz, że warto i różnica nie wynosi 10%... W moim przypadku jakies 700-800zł. A na dojazdy nie wydałem nic bo mimo tego, że do Katowic mam jakieś 600km to skorzystałem z pomocy rodziny
    skąd te 700-800 zł jak za byle rogiem można kupić 50d za maks 3300, a całą wrzawa idzie o to, że gdzies mozna dostać za 2900? Poza tym nie każdmu potrzebny jest grip, 50d to i tak już spory aparat. a poza ty to nie każdy ma możliwość wysługiwać się rodziną przy zakupie, nie? wiec musi jeździć i bulic kase za benzynę albo bilety autobusowe. moim zdaniem to dyskusja o niczym. Za pół roku za rogiem w swoim MM znajdziesz osttnie sztuki 50d w super hiper promocji za 2600 albo coś koło tego i tyle.
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jeżeli uważnie przeczytasz mój post to zobaczysz, że jasno i wyraźnie napisałem, że ta oszczędność jest w MOIM PRZYPADKU. Jeżeli twierdzisz, że drwie z ludzi, którzy kupili samo body to czytaj tyle razy aż zrozumiesz. Od początku planowałem kupić taki zestaw (oprócz torby) i 700-800zł, które zaoszczędziłem są również tylko i wyłącznie w MOIM PRZYPADKU. Nie musisz mnie uświadamiać jakich rozmiarów jest 50D. Wygląda to tak jakbym wszystkim kazał kupować w konkretnym sklepie za konkretne pieniądze a tak wcale nie jest. Udało się znaleźć dobrą okazję(bo jest nią bez wątpienia) i dziele sie tym na forum bo może ktoś z kolegów też szuka ale ma problem ze znalezieniem. A o pomocy ze strony rodziny wspomniałem tylko dlatego, że ktoś wyżej zauwazył, że nie ma sensu jeździć po całej Polsce za aparatem. Czytaj ze zrozumieniem.

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów