Jeśli ktoś na terenie Katowic szuka jeszcze 50D to wiem gdzie będzie dostępny od reki i można urwać z ceny (obecna 2990zł), powystawowy (nówka) strzelone 25 fotek info na priv.
PS. uprzedzam pytania, nic z tego nie będę miał.
Jeśli ktoś na terenie Katowic szuka jeszcze 50D to wiem gdzie będzie dostępny od reki i można urwać z ceny (obecna 2990zł), powystawowy (nówka) strzelone 25 fotek info na priv.
PS. uprzedzam pytania, nic z tego nie będę miał.
Puszki i słoiki z zaklinaczem piorunów.
Witam, czy orientuje sie ktoś w jakim jeszcze sklepie można dostać 50D w korzystnej cenie? Oferta za 3199 w Saturnie jest nieaktualna ponieważ podobno do żadnego sklepu nie dojechał taki zestaw i teraz sprzedaja 50D+Grip za 3299zł co nie jest jakąś super okazją. Mi udało sie znaleźć 50D+grip+torba za 2999 co w tej sytuacji wydaje mi sie świetną ceną ale może ktoś wie, który sklep prowadzi podobną promocje? pozdrowienia
MM w Białymstoku wczoraj miał na półce 50d+grip+torba za 3199.
60D
MM Marki koło Warszawy wczoraj były 3199
C50d + 18-135 is-+ "błysk" metz 44 af-1 temat rzeka ,ale sie uczę...
saturn w poznaniu 50d grip c50 1.8 i chyba torba 3199. Przyzwoita cena bardzo.
A skąd to wiesz??? Jeżeli z gazetki to radze nie brać tego na serio... Dzwoniłem tam dzisiaj i nic takiego nie posiadaja, Właściwie to przez ostatni tydzien dzwoniłem do wielu Saturnów i w każdym mówili, że jeszcze nie ma ale żeby sie dowiadywać aż do wczoraj kiedy sprzedawca z Wrocławia powiedział mi, że do żadnego sklepu taki zestaw nie dotarł i jest tego pewny bo sprawdzał. Poza tym w wiekszości sklepów ta promocja trwała do dzisiaj i nie zamierzaja jej przedluzac nawet jezeli aparaty dojada dopiero jutro (wiem bo wczoraj pytalem). Najlepiej zadzwonić i pytac o inne konfiguracje. Tak jak napisałe wyżej teraz maja taki sam zestaw tylko, że bez obiektywu a jego cena zalezy od miasta. Ja znalazłem za 2999 ale w pozostałych była pomiedzy 3199 a 3299. pozdrowienia
P.s. w gazetce tego nie ma...![]()
Ja kupiłem w Saturnie 3 grudnia za 3299 zestaw 50d, grip szkło 50 1.8 oraz torba (w sumie torba i szkło idzie na sprzedaż ). Cena wydaje się OK, sprzęt super, z tego co wiem to było kilka zestawów i chyba nawet nie trafiły do gabloty. Ja dzwoniłem do sklepu chyba tydzień, ale się udało.
No to gratulujeJaka cena szkła?
bylem osobiscie jakos w zeszlym tygodniu i widzialem taki zestaw w gablotce.
Jednak zostałem wprowadzony w błąd. Dzwoniłem do Katowic gdzie czekają na taki zestaw i będzie na pewno bo sprzedawca powiedział, że sprzedali juz 60-parę sztuk. Niestety w Poznaniu maja w tej chwili tylko 50-tke z gripem za 3299 i nie spodziewaja sie juz dostawy w/w zestawów... Szkoda.