Pokazywałem fotki z telekonwerterem na podforum "Dla początkujących", poszukaj tam.
Szkło rewelacja. Ale chyba bede chcial sprzedać, w grudniu zamierzam kupić wersję z IS.
Ups... JUż grudzień..
Kto chce kupić ? Kto da więcej ?![]()
Pokazywałem fotki z telekonwerterem na podforum "Dla początkujących", poszukaj tam.
Szkło rewelacja. Ale chyba bede chcial sprzedać, w grudniu zamierzam kupić wersję z IS.
Ups... JUż grudzień..
Kto chce kupić ? Kto da więcej ?![]()
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 30-11-2005 o 23:59
O obiektywach wiem prawie wszystko
Cichy chyba, czy z pewnościa, za ile, moze z TC?Zamieszczone przez Cichy
Zamieszczone przez Cichy
I to jest prawidlowy wybor 8)
i to nie jest dorby wybórZamieszczone przez Vitez
Wersja bez IS jest lepsza
![]()
wszystko wzgledne do czego jest lepsza... optycznie napewno tak uzytkowo napewno nie... ale wiadomo o co chodzi, dobrze ze mozna wybierac dlatego wybieram stalki :-)Zamieszczone przez iczek
stalki kupuja pedalkiZamieszczone przez Jac
![]()
![]()
![]()
a zoomy twardziele![]()
...kupują tłumy. Prawdziwa, jedyna słuszna fotografia to tylko otworek!Zamieszczone przez Pikczer
![]()
A nie... bo wersja z IS jest lepszaZamieszczone przez iczek
.
Mam sie powtorzyc z argumentem? Ze co najmniej kilka osob z tego forum narzekalo na wersje bez IS a wszyscy co maja wersje z IS nie narzekaja?
I jedyny argument jaki iczek moze podac przeciw tym przeczacym jego zdaniu opiniom to "ja wiem swoje bom zawodowiec i lepiej sie mnie sluchajcie, bo setki puszek i szkiel juz mialem" . Bywa.
Ja tak dla odmiany nie :wink:Zamieszczone przez Vitez
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC