Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Canon Tripod Mount Ring

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

To kupuję. Dzięki za informację
    Mam Delty i masakra jest. Wytrzymałość, materiał jest ok., ale zamiast okręgu uchwyt ma kształt eliptyczny i niestety, obiektyw klinuje się i nie daje używać.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec Awatar WaldekA
    Miasto
    Jaroszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    To kupuję. Dzięki za informację
    Mam Delty i masakra jest...
    Ja też miałem Deltę kupować ale odpuściłem sobie właśnie ze względu na materiał. Co "laluminium' to "laluminium". A czarny dlatego wziąłem bo był tańszy od kremowego:-)
    Kiedyś tu była stopka:-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

No do mnie juz doszlo to mocowanie - jest ok. Metal wyglada na solidny, za ta cene to mozna by sie nawet spodziewac czegos znacznie gorszego.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie Nie polecam Mega-Pixel.pl

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    No do mnie juz doszlo to mocowanie - jest ok. Metal wyglada na solidny, za ta cene to mozna by sie nawet spodziewac czegos znacznie gorszego.
    Do mnie doszło dwukrotnie Identyczne jak na Twoich zdjęciach, kupione w Mega-Pixel.pl.
    Pierwszy miał krzywy zawias, przez to obręcz była scentrowana, jak koło rowerowe po kolizji z samochodem. Odesłałem więc z reklamacją. Po uznaniu reklamacji, dostałem równie krzywy na zawiasie, dodatkowo z kiepsko wykonaną blokadą śruby. Albo śruba wypadała, albo blokowała się i była nieużyteczna.
    Pomyślałem, że następna reklamacja będzie załatwiona podobnie więc szkoda moich pieniędzy na przesyłkę (mocowanie coś koło 40 PLN, a ew. 3 przesyłka to byłoby juz w sumie 21 PLN ). Zabrałem mocowanie do warsztatu, nawierciłem zawias, dzięki temu jest luźniejszy, ale prosty, podpiłowałem pilnikiem, podszlifowałem na szlifierce miejsce gdzie obręcz łączy się z podstawą (żeby nie rysowała obudowy obiektywu), założyłem nowe mocowanie śruby i już po godzinie dłubania, mam w pełni funkcjonalne mocowanie statywowe. Chodzi jak złoto

Na marginesie, niechcący wystawiłem pozytywny komentarz mega-pixelowi na allegro. Mocowanie jest pakowane w przeźroczyste woreczki. Można bez problemu sprawdzić, czy wysyłany w ramach reklamacji towar nie ma podobnych wad, co reklamowany. Wg mnie, mieli to gdzieś. Dodatkowo, z reklamacją wysłałem oryginalny paragon, nie odesłali
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Na allegro mega-pixel występuje jako użytkownik: qwadron.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 26-04-2011 o 10:43 Powód: Automerged Doublepost
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uprawnienia umieszczania postów