Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wyswietlanie zdjec

Dopiero zaczyna Awatar fabio87

Domyślnie Wyswietlanie zdjec

witam wszystkich ale mam problem nie wyswietlaja mi sie wszystkie zdjecia na forum i myslalem ze to wina jest wolnego lacza ale mam teraz 1mb lacze i nic sie nie poprawilo co tu moze byc problemem jaka wtycza czy co? prosze pomozcie
    pozdrawiam

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Nie wyświetla się ani jedno zdjęcie?!
    Jaki system, przeglądarka?
    Na innych stronach jest dobrze?
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Nie masz żadnych programów blokujących?
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Antywirus?

Domyślnie

kilka sie wyswietla a kilka nie antywirus to antywir a przegladarka to mozilla i opera

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fabio87 Zobacz posta
    kilka sie wyswietla a kilka nie antywirus to antywir a przegladarka to mozilla i opera
    Na innych stronach zdjęcia się wyświetlają? np.TU
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ... a może po prostu masz je wyłączone;-)

Panel Użytkownika > Edycja Opcji - w opcjach wyświetlania wątków postaw ptaszka przy "Pokaż obrazy (dotyczy zarówno obrazów załączonych do postów jak i znajdujących się na innym serwerze)".
    Ostatnio edytowane przez marecky ; 02-11-2010 o 23:38 Powód: Automerged Doublepost
    EOS

Domyślnie

marecky wyswietlaja mi sie wszystkie z linku a na forum kilka pokazuje sie a kilka nie np fotografia miesiaca pokazuja sie 3 zdjecia a reszta nic ptaszka mialem caly czas postawionego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fabio87 Zobacz posta
    marecky wyswietlaja mi sie wszystkie z linku a na forum kilka pokazuje sie a kilka nie np fotografia miesiaca pokazuja sie 3 zdjecia a reszta nic ptaszka mialem caly czas postawionego
    Wszystkie zdjęcia "Fotografia Miesiąca" umieszczane są na jednym serwerze, spróbuj zmniejszyć w operze maksymalną ilość połączeń z serwerem : preferencje > zaawansowane > sieć. Ustaw optymalną ilość połączeń, zacznij od 1 i sprawdzaj, powinno pomóc.
    EOS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marecky Zobacz posta
    Wszystkie zdjęcia "Fotografia Miesiąca" umieszczane są na jednym serwerze, spróbuj zmniejszyć w operze maksymalną ilość połączeń z serwerem : preferencje > zaawansowane > sieć. Ustaw optymalną ilość połączeń, zacznij od 1 i sprawdzaj, powinno pomóc.
    nie pomoglo

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

masz jakieś addony w firefoxie? Od kiedy tak się dzieje? Bo może jakiś plik zaginął przez antywira i ff jak i opera ci te fotki blokują. Radzę przeinstalować jedną z przeglądarek?

Uprawnienia umieszczania postów